Καταπέλτης η Μέγκι Ντρίο! "Δικάζει" την Βίκυ Καγιά- «Δέχομαι επίθεση!

Η ατάκα "φωτιά"...

Καταπέλτης η Μέγκι Ντρίο!

Η Μέγκι Ντρίο ήταν για μία ακόμη φορά καταπέλτης! Δε διστάζει καθόλου και "δικάζει" τη Βίκυ Καγιά για τα σχόλια της! «Δέχομαι επίθεση»!

Η πρώην παίκτρια του GNTM πήρε θέση για τα σχόλια που έχει κάνει ανά καιρούς η Βίκυ Καγιά για το πρόσωπό της.

Μέγκι Ντρίο: «Άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Την έχει ψωνίσει...» (Βίντεο)

«Κανένας δεν σκέφτεται τη θέση μου. Η Καγιά έχει δώσει 3 φορές δήλωση για εμένα και είναι τέρμα ειρωνική. Δεν μου αρέσει καν το ύφος της χωρίς να της δώσει το λόγο να το κάνει αυτό. Δέχομαι επίθεση από τη Βίκυ Καγιά και δεν ξέρω τον λόγο. Είναι προσβλητικό το ύφος της και δεν το δέχομαι εγώ σε αυτή τη φάση.
Με πειράζει γιατί βγαίνω συνέχεια η κακιά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Βίκυς Καγιά, με ενοχλεί, γιατί την έχω σεβαστεί πολύ. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω και δεν ακούω κάτι γι΄αυτό. Ακούω συνέχεια να συγκρίνομαι με την Μαρτίνα. Είναι αρκετά έξυπνη η Βίκυ Καγιά για να ξέρει να μιλάει και να πετάει τις σπόντες της»

Ενώ έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Με πειράζουν τα σχόλιά της πολύ».

Μέγκι Ντρίο: «Εξαφάνισε» την Βίκυ Καγιά με μια κίνηση! Η αδιανόητη γκριμάτσα μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο «εξαφάνισε» την Βίκυ Καγιά με μια κίνηση! Η αδιανόητη γκριμάτσα μπροστά στις κάμερες!

Η πρώην παίκτρια του GNTM δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για την ίδια και για τα «spoiler» που έδωσε!

Πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας του Star απάντησε στα σχόλια που κάνει η Μέγκι Ντρίο για το φετινό GNTM.

Μέγκι Ντρίο: Άλλαξε hair look και έκανε την τάση της σεζόν! Δείτε την αλλαγή!

Μόλις η εκπομπή «Ευτυχείτε» έδειξε το απόσπασμα με τα επίμαχα σχόλια, η Μέγκι Ντρίο έκανε μια γκριμάτσα που τα είπε όλα, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Για την ιστορία, το μόνο που ειπώθηκε από την Μέγκι είναι το εξής:«Μπορεί να έχει αυτό το όνομα, αλλά κι εγώ ήμουν πρώην παίκτρια, στεναχωριέμαι...».

Δείτε το σχετικό βίντεο: