Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό έχει σπουδάσει! Τελείως αντίθετο από το τραγούδι...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό έχει σπουδάσει! Τελείως αντίθετο από το τραγούδι...

Τι έχει σπουδάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Είναι τελείως αντίθετο από το τραγούδι και δεν πάει το μυαλό σας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (21 Μαΐου 1986) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα.

Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική.

Το τραγούδι όμως, που είναι η μεγάλη του αγάπη, τον κέρδισε μια για πάντα...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πριν την Ηλιάνα είχε σχέση που δεν θυμάται κανείς! Ήταν μαζί 7 χρόνια!

Πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση που δεν θυμάται σίγουρα κανείς. Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια.

Μπορεί να του έχουν "χρεώσει" αρκετές συντρόφους κατά καιρούς, ωστόσο με την συγκεκριμένη, δεν είχε κρύψει την σχέση του από τα media.

Λοιπόν πριν την σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία χώρισαν πριν κάποιους μήνες, η Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν μαζί με την Ράνια Κωστάκη. Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια και έζησαν έναν όμορφο έρωτα.

«Η Ράνια έχει σε εμένα έναν πολύ καλό φίλο. Ήμασταν παιδιά τότε, ζήσαμε όμορφα πράγματα και χαίρομαι που την βλέπω να διεκπεραιώνει ότι αναλαμβάνει», είχε πει σε παλιά συνέντευξη του ο τραγουδιστής.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέσεις πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ντοκουμέντο για την καταγωγή του! Είναι από εκεί που φαντάζεστε...

Ντοκουμέντο για την καταγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού. Είναι από εκεί που φαντάζεστε... Πάει το μυαλό σας καθόλου;

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει συνεργαστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα πέντε του χρόνια ξεκίνησε να παίζει πιάνο, ενώ στην συνέχεια έμαθε κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είχε ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη! Η τραγική σύμπτωση στο ατύχημα!

Στην εφηβεία του μαζί με φίλους του δημιούργησαν ένα συγκρότημα με το όνομα «Blu Brothers» όπου ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

Μετά το σχολείο πέρα στην νοσηλευτική, ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στο «Fame Story 3» και έγινε γνωστός στο κοινό. Μετά από εκείνη την περίοδο έκανε σημαντική βήματα στην μουσική βιομηχανία και σήμερα βλέπει τεράστια επιτυχία.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ντοκουμέντο για την καταγωγή του! Είναι από εκεί που φαντάζεστε