Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή- «Κάναμε ένα λάθος χτες...»

Όλα όσα είπε!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή- «Κάναμε ένα λάθος χτες...»

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: «Κάναμε ένα λάθος χτες»! Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή για όσα έγιναν στη χθεσινή εκπομπή σχετικά με το συμβάν στο ΑΠΘ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες τους κάνανε μία άτυχη πλάκα στη χθεσινή τους εκπομπή η οποία τους στοίχισε αρκετά. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δέχθηκε αρκετά σχόλια για την αναπαράσταση της πράξης του φοιτητή στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Κρήτη: Δύσκολες ώρες για 9χρονο! Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα στο κεφάλι!

Έτσι με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει μία δημόσια συγγνώμη.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας. Ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή, ενώ απολογήθηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Κατερίνα Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής με το GNTM! «Η επιτομή της αγένειας και της αμορφωσιάς!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού με το GNTM, χαρακτηρίζοντας το ριάλιτι ως «Η επιτομή της αγένειας και της αμορφωσιάς».

Ένα στιγμιότυπο από το χτεσινό επεισόδιο του GNTM ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! "Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά μου σε..."

«Δεν το παρακολουθώ το παιχνίδι και δε με αφορά καθόλου. Εγώ τρελαίνομαι με δυο πράγματα. Με την αγένεια και την αμορφωσιά. Και αυτό το παιχνίδι είναι η επιτομή της αγένειας και της αμορφωσιάς. Τα απόλυτα τίποτα και κράξτε με, με αυτό που λέω.. δεν πάει να είναι καρακλουράρες, που δεν είναι… Ένας μορφωμένος άνθρωπος δεν λέει “μωρή θα σε βάλω στο βούρκο”. Είναι χιούμορ το πέσε μωρή στον βούρκο» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

Ενώ με τη σειρά της, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Δεν μπορείς να μαλώνεις και να ξεκατινιάζεσαι με αυτές τις λέξεις».