Σοκ! Τηλεθεάτρια εντόπισε όγκο στο λαιμό παρουσιάστριας και της έσωσε τη ζωή!

Έμεινε άφωνη!

Σοκ! Τηλεθεάτρια εντόπισε όγκο στο λαιμό παρουσιάστριας και της έσωσε τη ζωή!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τηλεθεάτρια που εντόπισε όγκο στο λαιμό της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής και της έσωσε τη ζωή!

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής την κάλεσε για να συζητήσουν ένα παράξενο μήνυμα που έλαβε από μία τηλεθεάτρια την ώρα της εκπομπής σχετικά με μία κύστη που φαινόταν στο λαιμό της.

Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές η εικόνα της μαμάς της! Έχασε τα μαλλιά της από καρκίνο!

Ο λόγος για την Αυστραλιανή δημοσιογράφο, Αντουανέτ Λατούφ του Network Ten. Το μήνυμα που έλαβε έλεγε: «Έχει κοιτάξει η Αντουανέτ Λατούφ τον θυρεοειδή της; Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε θέλω να την τρολάρω, απλώς ανησύχησα απ’ αυτό που είδα σήμερα στην τηλεόραση». Η τηλεθεάτρια εξήγησε πως η περίπτωση της θύμισε την αντίστοιχη μιας φίλης της και γι' αυτό το λόγο θέλησε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή.

Η δημοσιογράφος όταν είδε το απόσπασμα της εκπομπής είπε: «Έπαθα σοκ. Έμοιαζα σαν να έχω ένα μήλο του Αδάμ, όπως οι άνδρες. Κάτι εξείχε προφανώς απ’ το λαιμό μου»!

Η ίδια ανακοίνωσε το συμβάν μέσω Instagram.

Δημοσιογράφος όγκος

Συγκλονιστικό βίντεο: Δημοσιογράφος έμαθε ότι έχει καρκίνο on air!

Διαφορετική τροπή πήρε ένα ρεπορτάζ για τον καρκίνο του μαστού! Η δημοσιογράφος στο συγκλονιστικό βίντεο έμαθε on air ότι πάσχει και η ίδια!

Η δημοσιογράφος Άλι Μέγιερ έκανε στον αέρα την πρώτη της μαστογραφία, πριν από έναν χρόνο, για ρεπορτάζ σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, ώστε να δείξει τον τρόπο που γίνεται. Ήταν χαλαρή, μέχρι που διαπίστωσε ότι νοσεί!

Βίντεο που σοκάρει! Τον χτύπησε κεραυνός και άρπαξε φωτιά!


“Εντάξει, ήλπιζα ότι θα ήταν μία εξέταση ρουτίνας, αλλά δεν ήταν. Ήμουν σίγουρη πως δεν θα είχαμε να πούμε σήμερα, αλλά… να ‘μαστε. Έχω καρκίνο του μαστού, αλλά ακόμα δεν έχω να ρωτήσω τίποτα γι’ αυτό. Θα κάνω μία μαγνητική την επόμενη εβδομάδα για να δω ακριβώς τι έχω και να μάθω πώς θα το αντιμετωπίσω. Είναι σοκαριστικό.

Η Άλι διαγνώστηκε με μη επεμβατικό κακοήθη καρκίνο στον δεξιό μαστό και έτσι αναγκάστηκε να τον αφαιρέσει. “Ήταν σαν ένας αναγκαστικός ακρωτηριασμός. Σαν ο καρκίνος να μου κλέβει ένα μέρος του σώματος μου”, δήλωσε. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο της πλαστικής χειρουργικής, στην οποία τελικά υποβλήθηκε…