Άγριο ξύλο σε ραδιοφωνικό σταθμό! Πιάστηκε στα χέρια δημοσιογράφος με καλεσμένο!

βίντεο ντοκουμέντο!

Άγριο ξύλο σε ραδιοφωνικό σταθμό! Πιάστηκε στα χέρια δημοσιογράφος με καλεσμένο!

Άγριο ξύλο είδαμε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Πιάστηκε στα χέρια δημοσιογράφος της εκπομπής με καλεσμένο και μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν.

Οι δύο άνδρες συνομιλούσαν σε στούντιο, με τη συζήτηση να μεταδίδεται μάλιστα σε live streaming. Κάποια στιγμή οξύνθηκαν τα πνεύματα, με τον Αουγκούστο Νούνες, Βραζιλιάνο αρθρογράφο, να λέει ότι δικαστής θα έπρεπε να απομακρύνει τα υιοθετημένα παιδιά του συνομιλητή του, Γκλεν Γκρίνγουολντ.

Ληστεία σε ραδιοφωνική εκπομπή! Το βίντεο ντοκουμέντο!

«Αυτό που μόλις είπε ήταν το χειρότερο και πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει στην καριέρα μου ως δημοσιογράφος», ήταν η απάντηση του Γκρίνγουολντ και κάπου εκεί άρχισε ο καβγάς.

Φωτιά στον Υμηττό: Κάηκαν εγκαταστάσεις αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού!

Ραγδαίες και συγκλονιστικές εξελίξεις με την φωτιά στον Υμηττό! Κάηκαν εγκαταστάσεις αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού!

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (12/8) τις πρώτες πρωινές ώρες κατέστρεψε τα μηχανήματα γνωστού ραδιοσταθμού.

Τεράστιες ήταν οι ζημιές στα κοντέινερ όπου ήταν αποθηκευμένος ο πομπός και ο υπόλοιπος τεχνικός εξοπλισμός του Love Radio 97.5, που προκάλεσε η πυρκαγιά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ραδιοσταθμός μέσα από τα social media και ο διευθυντής του, Δημήτρης Ψεματίκας.

Φωτιά στον Υμηττό: Κάηκαν εγκαταστάσεις αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού!

Σε ανακοίνωσή του ο ραδιοσταθμός επιρρίπτει ευθύνες στο τοπικό Δασαρχείο για την καθαριότητα του χώρου γύρω από τις εγκαταστάσεις του, και δηλώνει πως θα επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

Προς το παρόν ο Love 97.5 συνεχίζει να εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του στην Αίγινα, που καλύπτουν κυρίως τα Νότια Προάστια, και από το loveradio.gr.

Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή.

Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς.

Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου προς το παρόν καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πάνω από 3 μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κανουμε ότι χρειάζεται για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι κοντά σας το συντομότερο δυνατόν.

Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό...

Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Προχωράμε.

Φωτιά στον Υμηττό: Κάηκαν εγκαταστάσεις αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού!