Είδαμε την «Αμαλία» από το Τατουάζ γυμνή και μας έπεσε το σαγόνι! Αντέχετε;

Μιλάμε για κορμάρα!

Είδαμε την «Αμαλία» από το Τατουάζ γυμνή και μας έπεσε το σαγόνι! Αντέχετε;

Εμείς είδαμε την «Αμαλία» από το Τατουάζ γυμνή και μας έπεσε το σαγόνι! Εσείς αντέχετε;

Η Μυρτώ Αλικάκη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία γυμνή φωτογραφία της, όπου το υπέροχο κορμί της κλέβει την ανάσα, αν και είναι μανούλα 2 παιδιών!

Η Μυρτώ Αλικάκη πόζαρε χωρίς ρούχα στον φακό του ταλαντούχου Κοσμά Κουμιανού, για το «Naked Issue» του περιοδικού Down Town με σκοπό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό του AIDS.

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ έχει την πιο εκκεντρική κουζίνα! Κίτρινη και «βιομηχανική»!

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων, αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα. Η Αμαλία από το Τατουάζ έκλεψε την παράσταση και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της! Ιδού λοιπόν:

Θα πάθετε «εγκεφαλικό! Η «Αμαλία» από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα!

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» μόλις δείτε ότι η Αμαλία από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα! Είναι το όνειρο κάθε άντρα και σίγουρα θα την ζηλέψετε!

Η κούκλα «Αμαλία» κατά κόσμον Μυρτώ Αλικάκη, είναι γνωστό ότι είναι γνήσιο αγοροκόριτσο! Η ίδια, αγαπά την ταχύτητα, τα γρήγορα αμάξια αλλά και τις μηχανές και δεν «μασάει» να οδηγεί δίτροχη «καλλονή»!

"Τατουάζ": Αυτή η ηθοποιός έχει κορμάρα και την έκρυβε κάτω από τα ρούχα! Δείτε την με μαγιό!

Πρόσφατα μάλιστα η Μυρτώ Αλικάκη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την μηχανή της, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

"Τατουάζ": Δείτε φωτογραφίες αυτής της ηθοποιού με μαγιό και... χωρίς! Απίστευτο σώμα...

Δείτε φωτογραφίες αυτής της ηθοποιού από το "Τατουάζ" με μαγιό και... χωρίς! Απίστευτο σώμα... Μια αισθησιακή συλλογή!

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου παρίστανε την φίλη της Άννας Ραζή, Νικόλ Αλεξίου, στην αγαπημένη σειρά του ALPHA και με μια μικρή αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε φωτογραφίες που ήταν αρκετά αισθησιακές!

Είστε έτοιμοι για την... καυτή συλλογή;

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!