Βάσω Λασκαράκη: Την αποθέωσε ο Καρυστινός! Τα ξέρει αυτά ο Σουλτάτος;

Μίλαγε για εκείνη με λόγια... «λατρείας»!

Βάσω Λασκαράκη: Την αποθέωσε ο Καρυστινός! Τα ξέρει αυτά ο Σουλτάτος;

Την αποθέωσε την Βάσω Λασκαράκη ο Αντώνης Καρυστινός! Τα ξέρει αυτά ο Σουλτάτος, πως μιλάει με λόγια λατρείας;

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Βάσω Λασκαράκη;

Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, αλλά γνωριζόμασταν λόγω χώρου. Την ήξερα μέσα από τις κωμωδίες που έκανε και είναι αυτό που και εγώ υποστηρίζω.

Δεν πρέπει να βιάζονται να μας ταξινομήσουν, γιατί αγαπήσαμε το ότι μπορούμε να αλλάζουμε ρόλους και η Βάσω το πέτυχε αυτό φέτος.

Μπήκε σε αυτό το ταξίδι και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, συνεργάσιμη, γενναιόδωρη και έχει πάντα κάποιες προτάσεις να κάνει.

Είμαι χαρούμενος που είναι σε αυτό το ρόλο.

Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Ασχολείσαι με τις τηλεθεάσεις;

Είναι όπως συμβαίνει και με το θέατρο. Μπορεί να σε καταβάλει το ενδεχόμενο να μην παρακολουθούν τη δουλειά σου. Απλώς, θεωρώ ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την τηλεόραση και δεν είναι αντικειμενικό αυτό που λένε οι αποδόσεις, γιατί πολύ απλά αρκετός κόσμος παρακολουθεί από web tv ή από smart tv. Είμαστε σε μια άλλη τεχνολογική εποχή. Ωραίες είναι οι δουλειές που γίνονται και όσες αξίζουν θα παραμείνουν, όσες δεν αξίζουν δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν και οι άνθρωποι που τις αποτελούν.

Είναι ένας συσχετισμός πραγμάτων, μια συγκυρία.

Επιστρέφοντας από τα πολύωρα γυρίσματα, τι είναι αυτό που θα σε χαλαρώσει;

Για εμένα είναι η οικογένεια μου πολύ απλά. Ψάχνεις να βρεις το κουκούλι που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι πάλεψες και σήμερα και θέλεις αυτό το μαξιλάρι της ζωής που είναι οι άνθρωποι σου, είπε στο 7 μέρες tv.

Βάσω Λασκαράκη: «Βγήκε» η καταγωγή του άντρα της! Από εκεί είναι ο Σουλτάτος!

«Βγήκε» η καταγωγή του άντρα της Βάσως Λασκαράκη! Από εκεί είναι ο Σουλτάτος και σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας από ποιο μέρος.

Το επίθετό του, δεν το προδίδει καθόλου... Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Βάσω Λασκαράκη: «Φόρεσε» λαμπερό χαμόγελο αλλά όλοι κοιτούσαν το χέρι της! Ο λόγος συγκινεί...

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.