Αλέξης Γεωργούλης: Είναι ερωτευμένος και το δείχνει! Το νέο πρόσωπο στη ζωή του...

Ο λόγος για την...

Αλέξης Γεωργούλης: Είναι ερωτευμένος και το δείχνει! Το νέο πρόσωπο στη ζωή του...

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του... Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ερωτευμένος και το δείχνει με κάθε τρόπο!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πλέον πολυάσχολος με το νέο του ρόλο στην πολιτική, φαίνεται όμως πως έχει καιρό για ένα ακόμα πρόσωπο στη ζωή του.

Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»

Ο λόγος λοιπόν για τη νέα αγαπημένη του, Μαρίλια Μητρούση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Secret, η ανερχόμενη ηθοποιός έχει μπει στη ζωή του Αλέξη Γεωργούλη και την έχει κάνει.. άνω κάτω! Οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένοι ωστόσο πρόκειται σίγουρα για μια σχέση από απόσταση αφού ο διάσημος ηθοποιός περνάει τον περισσότερο χρόνο του στις Βρυξέλλες, ενώ η Μαρίλια ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Η Μαρίλια, είναι κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου και αυτόν τον καιρό συμμετέχει μαζί με τον πατέρα της, στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

γεωργούλης σχέση

Αλέξης Γεωργούλης: Τα τρυφερά λόγια για την "σχέση" του!

Μερικά τρυφερά λόγια στην.."σχέση" του είπα ο Αλέξης Γεωργούλης με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Της έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει αποδείξει.

Μπορεί να μην καταφέρει να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα», ωστόσο θέλησε να πεις καλή επιτυχία δημόσια.

Και όταν λέμε σχέση του, εννοούμε την τηλεοπτική του σχέση στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με την Βίκυ Σταυροπούλου. Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, όμως έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις και κάνουν πολύ παρέα.

Αλέξης Γεωργούλης: Το δημόσιο ξέσπασμα στα social media! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Το δημόσιο ξέσπασμα του Αλέξη Γεωργούλη από τα social media! Τι συνέβη;

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έγινε έξαλλος και έριξε πυρά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του μετά την είσοδό του στην Ευρωβουλή μέσω Instagram και με μια φωτογραφία του από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έως τις 2 Ιουλίου, που θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ευρωβουλευτής, είναι για αυτόν και τους συναδέλφους του περίοδος προσαρμογής.

Στο βίντεο-απάντηση που δημοσίευσε είπε συγκεκριμένα:

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!»

Δείτε το σχετικό βίντεο: