Εικόνα σοκ με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Σίγουρα δεν αναγνωρίζετε ποιος είναι!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Εικόνα σοκ με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Σίγουρα δεν αναγνωρίζετε ποιος είναι!

Σίγουρα δεν αναγνωρίζετε ποιος είναι με αυτή την εικόνα σοκ! Τι συνέβη στον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό;

Μία παράξενη εικόνα κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί στο Instagram με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς να εμφανίζεται αγνώριστος!

Ήταν κούκλος και έγινε «ζουμερούλης»! Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς "Ου Φονεύσεις" του Πάνου Κοκκινόπουλου και έγινε κυριολεκτικά αγνώριστος. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός έπαιξε στο επεισόδιο "Σκιες" σε μία ακόμα ανατριχιαστική ιστορία της σειράς του Open.

μαινας αλλαγη

Αγνώριστος γνωστός Έλληνας ηθοποιός για τον ρόλο του στην «Μαρία Πενταγιώτισσα»!

Αγνώριστος πόζαρε στο φακό γνωστός Έλληνας ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου του στην θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να είναι;

Την εμβληματική κωμωδία του Μποστ «Μαρία Πενταγιώτισσα», παρουσιάζει σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων η 5η Εποχή σε πανελλαδική περιοδεία το καλοκαίρι του 2019. Στο ρόλο της «Μαρίας», ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στα 1982 ο Μποστ γράφει τη «Μαρία Πενταγιώτισσα»:

Ένα από πιο αστεία, σχεδόν σπαρταριστά έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, γραμμένο στον προσφιλή του 15σύλαβο. Μια ξεκαρδιστική παρωδία ηθών βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά.

Στο ρόλο της «Μαρίας», ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης!

undefined

undefined

undefined

Θυμάστε το "κουνελάκι" από το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»; Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα!

Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα το "κουνελάκι" από το «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»! Τη θυμάστε;

Τη Λίνα Σακκά τη γνωρίσαμε από τη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» όπως ενσάρκωσε το ρόλο της Καίτης ή αλλιώς "κουνελάκι" και αποτέλεσε το "μήλον την έριδος".

Πρεμιέρα σε ένα διαφορετικό ρόλο με πολύ αγωνία και σασπένς ετοιμάζεται να κάνει τώρα η Λίνα Σακκά. Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση το «Τέλειο Έγκλημα» στο θέατρο Κιβωτός και έγινε αγνώριστη για τις ανάγκες τις φωτογράφησης της παράστασης.

Θυμάστε τον "Κύριο Μάνο" από την σειρά "Κάτι τρέχει με τους δίπλα"; Δείτε πως είναι σήμερα...

Το «Τέλειο Έγκλημα» του συγγραφέα Frederick Knott, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, παρουσιάζεται από την ομάδα naan από τις 18 Νοεμβρίου και η Λίνα Σακκά ετοιμάζεται για ένα απόλυτα μυστηριώδη και «σκοτεινό» ρόλο.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο. Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα.

Με αφορμή ένα κλασσικό ερωτικό τρίγωνο, εξελίσσεται επί σκηνής μια απρόβλεπτη παρτίδα θανάτου για επιδέξιους παίκτες, όπου ο κάθε ήρωας από την πλευρά του, προσπαθεί με τη δύναμη της σκέψης, είτε να ολοκληρώσει το τέλειο έγκλημα, είτε να το ξεσκεπάσει…

Θυμάστε την Καίτη από το «Μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο»; Δε θα πιστέψετε πως είναι σήμερα!