Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάνε στο ΕΣΡ τον παρουσιαστή! Απίστευτα μπλεξίματα για το κανάλι!

Έπρεπε να περιμένει ότι θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Πάνε στο ΕΣΡ τον παρουσιαστή! Απίστευτα μπλεξίματα για το κανάλι!
News 09.11.2019 14:32
Follow us on Google News

Απίστευτα μπλεξίματα για το κανάλι έφερε η προσφυγή στον Γιώργο Λιάγκα! Πάνε στο ΕΣΡ τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Το ατυχές αστείο που έγινε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" σχετικά με το συμβάν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, φαίνεται πως θα κοστίσει ακριβά στο ΣΚΑΪ, μιας και ο παρουσιαστής δέχθηκε προσφυγή στο ΕΣΡ.

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από την εκπομπή του λέγοντας: «Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο…». Το σχόλιο ωστόσο και η "πλάκα" είχαν ήδη προλάβει να σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, με το σωματείο "Το Μωβ" το οποίο υποστηρίζει τα γυναικεία δικαιώματα να κάνει προσφυγή στον παροσουσιαστή.

Η επιστολή που έστειλε το σωματείο:

«Αθήνα, 8-11-2019
Η οργάνωσή μας έχει μεταξύ των στόχων της την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε επίσκεψη που κάναμε στο ΕΣΡ πριν μερικούς μήνες, κατά την οποία δύο μέλη μας συζήτησαν μαζί σας τις ανησυχίες μας για τον τρόπο που χειρίζονται τις ζωές και τα δικαιώματα των γυναικών κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές.

Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι η εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ παρουσίασε στις 7/11/2019 με εξευτελιστικό τρόπο μια σοβαρή και ακραία μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης την οποία υπέστη στις 6/11/2019 φοιτήτρια μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ μελετούσε, δικαιολογώντας μάλιστα τον ένοχο, διακωμωδώντας και υποβιβάζοντας το αδίκημα .

Η οργάνωσή μας θα ενημερώσει και την επιτροπή GREVIO η οποία έχει συστηθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει ως θεσμικό της ρόλο την παρακολούθηση της τήρησης των προβλέψεων της Σύµβασης του Συµβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέµηση της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας (Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης).

Σας καταγγέλλουμε το γεγονός και σας ζητούμε ως Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να τιμωρήσετε άμεσα τους ενόχους μιας τόσο προσβλητικής εκπομπής για την αξιοπρέπεια των γυναικών.
Η Πρόεδρος του Μωβ
Βέρα Σιατερλή».

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή- «Κάναμε ένα λάθος χτες...»

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: «Κάναμε ένα λάθος χτες»! Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή για όσα έγιναν στη χθεσινή εκπομπή σχετικά με το συμβάν στο ΑΠΘ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες τους κάνανε μία άτυχη πλάκα στη χθεσινή τους εκπομπή η οποία τους στοίχισε αρκετά. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δέχθηκε αρκετά σχόλια για την αναπαράσταση της πράξης του φοιτητή στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Κρήτη: Δύσκολες ώρες για 9χρονο! Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα στο κεφάλι!

Έτσι με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει μία δημόσια συγγνώμη.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας. Ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή, ενώ απολογήθηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Κατερίνα Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Καταρρέουν τα νούμερα τηλεθέασης! Δεν είναι καλά τα πράγματα...

Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" ο παρουσιαστής! Τα πλάνα που τον συγκίνησαν και ξέσπασε - «Είναι θύμα»! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share