Ναταλία Γερμανού: Την έψαχναν όλοι και έφυγε από την εκπομπή! Τι συνέβη;

Άφαντη η παρουσιάστρια!

Ναταλία Γερμανού: Την έψαχναν όλοι και έφυγε από την εκπομπή! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με τη Ναταλία Γερμανού; Την έψαχναν όλοι και έφυγε από την εκπομπή!

Η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" ξεκίνησε χωρίς την παρουσιάστρια μιας και η Ναταλία Γερμανού δεν ήταν στο πλατό, κάτι που έκανε τους συνεργάτες της να ανησυχήσουν!

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε από τα ρούχα του... κυριολεκτικά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Ο Κώστας Τσούρος προσπάθησε να βρει τη Ναταλία Γερμανού στο τηλέφωνο ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Μάλιστα, με την έναρξη της εκπομπής, ήταν ο πρώτος που πήρε το λόγο: «Η Ναταλία δεν είναι εδώ… Καλησπέρα σας και καλό Σάββατο δεν είμαι η Ναταλία Γερμανού, δεν είναι η Ναταλία Γερμανού (έδειξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη)»! Ενώ προκειμένου να κερδίσουν χρόνο έριξαν ένα βίντεο.

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση "κόλαφος" στη Μέγκι Ντρίο- «Στοχοποιώ γίγαντες, όχι...»

«Στοχοποιώ γίγαντες, όχι...» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού! Η απάντηση "κόλαφος" στη Μέγκι Ντρίο!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία με τα σχόλια της Μέγκι Ντρίο για την Ναταλία Γερμανού και την απάντηση της παρουσιάστριας στο μοντέλο. Η μία απάντηση έφερε την άλλη και βαριές κουβέντες έπεσαν στο τραπέζι.

Μέγκι Ντρίο: "Δικάζει" τη Ναταλία Γερμανού δημόσια! «Δε με ξέρει αλλά βγαίνει και λέει διάφορα»!

Η Μέγκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The 2night show» είπε: «Δεν είπα κάτι για κιλά της Έλενας. Νομίζω ότι όλα τα παρεξηγούμε γενικά. Είπα απλά ότι το συγκεκριμένο ντύσιμο που είχε στην πρεμιέρα της δεν ήταν fit γι’ αυτό το σώμα που έχει τώρα. Εγώ θυμώνω και με τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν με ξέρει και από πέρυσι λέει κάποια πράγματα… Έλεγε ότι έψαχνα εκπομπή και κάτι τέτοια. Έπιασε αυτό το θέμα με την Παπαρίζου και το έκανε τόσο μεγάλο».

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να απαντήσει στη Μέγκι Ντρίο με τον δικό της τρόπο και να δώσει τέλος στην υπόθεση με ένα σχόλιό της. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται", η γνωστή παρουσιάστρια, αφού είδε το απόσπασμα από την εμφάνιση της Μέγκι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασε:

«Έχω κάνει αρκετή καριέρα στην πλάτη της Μέγκι…Στοχοποιώ γίγαντες -όχι τα φασόλια».!