Λυδία Κατσιανάκη: Δε φαντάζεστε τι έκανε μετά το GNTM! Παρατάει το modeling για να...

Το περιμένατε;

Λυδία Κατσιανάκη: Δε φαντάζεστε τι έκανε μετά το GNTM! Παρατάει το modeling για να...

Κι όμως! Δε θα φαντάζεστε τι έκανε η Λυδία Κατσιανάκη αμέσως μετά το GNTM! Αποφασίζει και παρατάει το modeling για να...

Η αγαπημένη παίκτρια μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το διαγωνισμό, κατάφερε ωστόσο να αφήσει το στίγμα της και να μας εντυπωσιάσει όλους τόσο με την ομορφιά της όσο και με το χαρακτήρα της.

GNTM: Αγνώριστη η Λυδία Κατσανικάκη! Μας άφησε άφωνους με μαύρο καρέ μαλλί!

Ποιο θα είναι όμως το επόμενο βήμα στην καριέρα της; Μετά την Ειρήνη Καζαριάν, και η Λυδία αποφάσισε να αφήσει προς το παρόν το modeling και να ασχοληθεί με μία άλλη τέχνη. Συγκεκριμένα, σύντομα θα τη δούμε να παίζει σε ταινία!

Έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε την 21χρονο καλλονή να κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες με την ταινία μικρού μήκους «Σύγχρονες Αφροδίτες» της Δήμητρας Σταυροπούλου που έχει ήδη προβληθεί σε φεστιβαλικές διοργανώσεις του εξωτερικού.

λυδία gntm

Δείτε το trailer της ταινίας και τη λυδία με ξανθιά περούκα!

GNTM: Το "τσουχτερό" σχόλιο της Λυδίας για τις FF - «Έζησα στο φουλ το bullying»!

Ένα "τσουχτερό" σχόλιο έκανε η Λυδία για τις FF του GNTM. «Έζησα στο φουλ το bullying», είπε μεταξύ άλλων στις κάμερες το μοντέλο.

Η 21χρονη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το ριάλιτι μόδας και τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι.

GNTM: Παίκτρια ετοιμάζεται να παντρευτεί! Το δαχτυλίδι της μας «θάμπωσε»!

«Δεν παρακολουθούσα το GNTM ούτε όσο ήμουν μέσα, γιατί λίγο συγχυζόμουν. Είχα μια ταραχή. Σε ταράζει αν βλέπεις ένα χάος να εξελίσσεται μπροστά σου και το έχεις ζήσει και εσύ. Το χειρότερο είναι πως δεν δείχνουν τα πάντα, οπότε αν έχει συμβεί κάτι που δεν το δείχνουν, συγχύζεσαι κι άλλο. Οι FF είναι πέντε κορίτσια που έχουν βρει ένα κοινό στοιχείο, αλλά δεν είναι μια γροθιά. Είναι καθεμία για τον εαυτό της. Έζησα στο φουλ το bullying που έκαναν στην Ελευθερία. Συνέβαινε από την πρώτη μέρα και το καταλαβαίναμε όλες. Η καθεμία από τις FF είναι για την πάρτη της. Δεν την ήθελαν την Ελευθερία. Την είχαν δει πολύ νταήδες, σαν να ήταν δικό τους το δωμάτιο» είπε χαρακτηριστικά η Λυδία Κατσανικάκη.

TAGS