Πασίγνωστη ηθοποιός τα "πετάει" όλα και προκαλεί... χαμό!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Πασίγνωστη ηθοποιός τα

Τα "πετάει" όλα αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός και προκαλεί απλά... χαμό με το κορμί της!

Άλλη μία γυμνή φωτογραφία που κατάφερε να "ρίξει" το Instagram και να προκαλέσει πανικό. Η εκρηκτική ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και έτσι με αφορμή τα 12 εκατομμύρια followers, έκανε δώρο στον κόσμο του instagram... μία γυμνή της φωτογραφία!

Είδαμε την «Αμαλία» από το Τατουάζ γυμνή και μας έπεσε το σαγόνι! Αντέχετε;

Ο λόγος για τη Salma Hayek, μία γυναίκα σκέτη φωτιά, που θέλησε να μοιραστεί με τους φανς της στα social media μία φωτογραφία από την ώρα του βελονισμού. Η ηθοποιός ποζάρει τοπλες και γράφει: «Είμαι πολύ ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη σας. Ναιι! Με φτάσατε στα 12 εκατομμύρια ακόλουθους. Μια βελόνα υγείας και ευεξίας αντιπροσωπεύει κάθε έναν από εσάς»!

salma hayek γυμνη

Πασίγνωστη ηθοποιός ποζάρει γυμνή και προκαλεί "εγκεφαλικά"!

Γυμνή πόζαρε πασίγνωστη ηθοποιός και προκάλεσε ταραχή με την αισθησιακή πόζα της και τα κατάξανθα μαλλιά της αλά Merilyn Monroe.

Ο λόγος για την Lindsay Lohan η οποία φωτογραφήθηκε για χάρη του περιοδικού Playboy. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μέγκι Ντρίο: Πόσα λεφτά της έδωσε ο Ατζούν για να μπει στο Survivor; Χρυσάφι στα πόδια της!

Η ηθοποιός έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις σχέσεις της, αλλά και την χρήση ναρκωτικών που έκανε. Αυτή την φορά ωστόσο, προκαλεί για ακόμη μια φορά, αυτή όμως με την γυμνή φωτογράφιση της.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Η Lindsay Lohan πόζαρε μόνο με το άρωμα της για το περιοδικό Playboy και μας έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Angelina Jolie: Πόζαρε γυμνή στα 44! Οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως!

Η Angelina Jolie πόζαρε γυμνή στα 44 χρόνια της και οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως, καθώς είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες.

Η κορυφαία ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το καινούργιο τεύχος του αμερικάνικου Harper’s Bazzar και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αντζελίνα Τζολί: Θύμισε Βασίλισσα πολέμου στην νέα δημόσια εμφάνιση της!

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει «υποστεί» από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για με την διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων.

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου», είπε.

Angelina Jolie γυμνή

Angelina Jolie γυμνό κορμί