Στέλιος Κρητικός: Προκάλεσε απίστευτο σκηνικό στο "Στην Υγειά μας"! «Άμα γίνει ξανά...»

Άναυδος ο ηθοποιός!

Στέλιος Κρητικός: Προκάλεσε απίστευτο σκηνικό στο

Ένα απίστευτο σκηνικό προκάλεσε ο Στέλιος Κρητικός στο χτεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγειά μας»! «Άμα αργήσεις ξανά...»

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, ωστόσο έφτασε στο πλατό καθυστερημένος, προκαλώντας την αντίδραση του παρουσιαστή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η σημερινή βραδιά του «Στην υγειά μας» είναι αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα!

«Άμα αργήσεις ξανά θα γίνει μεγάλη φασαρία» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Κρητικό θέλοντας να κάνει πλάκα, και όλο το πλατό γέλασε.

«Να πω την αλήθεια, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω από τη σχολή μου για να έρθω εδώ κι έρχονται δύο γονείς με τα λεφτά στα χέρια και μου λένε “να πληρώσουμε”. Τι να κάνω; Πες μου! Δυο πόρτες έχει η ζωή, που να πάω εγώ;», απάντησε ο Στέλιος Κρητικός.

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες πέρασε ο πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Κρητικός ο οποίος μίλησε για όλα!


Έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Grande και δεν δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά..... Διαβάστε παρακάτω....


Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οικονομικές δυσκολίες που είχε περάσει αλλά και στο διαζύγιό του!

Αναφέρομαι μεταξύ άλλων και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής σου που λόγω οικονομικών, αναγκάστηκες να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο σου;

«Ήταν μια περίοδος της ζωής μου που πέρασα πραγματικά πολύ δύσκολα οικονομικά. Κοιμόμουν στο αυτοκίνητο μου διότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ περήφανος και αυτό δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν. Δεν ήθελα να το ξέρει κανείς αλλά ούτε και να νιώσω πως επιβαρύνω κάποιον μένοντας στο σπίτι του. Στην πορεία όμως, ο κουμπάροι μου ο Στέλιος Παπαδόπουλος με πήρε από το αυτί και μου λέει “Λεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κοιμάσαι στο αυτοκίνητο” και έτσι με φιλοξένησε για ένα διάστημα σπίτι του μέχρι να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά για να μπορέσω να βρω μια δική μου στέγη. Εκείνη τη στιγμή δεν το καταλάβαινα, όμως στην πορεία της ζωής μου κατάλαβα πόσο πολύ καλό μου έκανε όλο αυτό και πόσο πολύ με ωρίμασε. Τα δύσκολα είναι αυτά που με έκαναν δυνατό και δεν διστάζω ούτε και δειλιάζω, πλέον, σε οποιαδήποτε πρόκληση».

Αυτή η περίοδος της ζωής σου, ήταν τότε που χώρισες με την πρώτη σου σύζυγο;

«Ναι, τότε. Τον χωρισμό μου δεν τον σχεδίασα. Εννοώ πως δεν έλεγα πως όταν χωρίσω θα έχω και ένα άλλο σπίτι έτοιμο να με περιμένει Ούτε θα φύγω από το σπίτι και θα το ανακοινώσω τότε που θα είμαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε μου συμβεί. Ο χωρισμός μου ήρθε τελείως απρόσμενα, ήρθε ξαφνικά και όλα συνέβησαν γρήγορα. Βρέθηκα να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο. Ήταν αναμενόμενη η πορεία των ημερών μετέπειτα.»

Πάντα ένα διαζύγιο είναι δύσκολο, ωστόσο, υπάρχουν φορές που έχετε βγει όλοι μαζί σε μια έξοδο για φαγητό ή σε κάποια εκδήλωση. Πως το έχετε καταφέρει αυτό;

«Ναι, σίγουρα αυτό δεν ακούγεται εύκολο. Δεν είναι εύκολο και οι δύο οικογένειες μου να είναι αγαπημένες, ουσιαστικά μία οικογένεια. Είμαι μία οικογένεια και με την πρώην σύζυγο μου και τα παιδιά μας, αλλά και με την τωρινή μου σύζυγο πραγματικά έχουμε καταφέρει να είμαστε ενωμένοι και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές. Νομίζω όμως πως αυτό το οφείλουμε στα παιδιά μας και εγώ και η πρώην σύζυγο μου. Η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να τη συνεχίσουμε και όλοι μαζί».

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Μια μοναδική βραδιά με ποντιακή λύρα απόψε! Δείτε τις πρώτες εικόνες...

Μια μοναδική βραδιά με ποντιακή λύρα απόψε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που θα μας κρατήσει συντροφιά. Δείτε τις πρώτες εικόνες...

Οδηγοί σε αυτό το μελωδικό οδοιπορικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, οι αδερφοί Τσαχουρίδη Ματθαίος και Κωνσταντίνος που μας προσφέρουν μια μοναδική βραδιά.

Ο Ματθαίος, ένας από τους κορυφαίους σολίστες της ποντιακής λύρας και ο Κωνσταντίνος με την εξαιρετική ερμηνεία του τόσο σε παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά τραγούδια όσο και σε ξένα, μας ταξιδεύουν σε Δύση και Ανατολή με εξαιρετικούς καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρου. Σπύρος Παπαδόπουλος: "Μαύρη" η πρεμιέρα του! Άσχημα τα νέα...

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Ξεχωριστή η παρουσία της Yasmin Levy (ισραηλινής καταγωγής και παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια που έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο αλλά και από το ελληνικό κοινό και ήρθε ειδικά από το Τελ Αβίβ για την εκπομπή) τιμώντας τα δύο αδέρφια.

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Μαζί τους και οι εκλεκτοί καλλιτέχνες: Μελίνα Κανά, Jhon Themis (παραγωγός, συνθέτης και σολίστας στη βρετανική ποπ μουσική, που έχει, εκτός των άλλων, συνεργαστεί με τον George Michael και τον Boy George), Νίκος Κουρκούλης, Μανώλης Καραντίνης (από τους κορυφαίους σολίστες στο μπουζούκι), Ηρώ Σαΐα, Χάικ Γιαζιτζιάν (δεξιοτέχνης στο ούτι και ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής), Γιώργος και Νίκος Στρατάκης (τα δύο αδέρφια από την Κρήτη που, σε κάθε τους εμφάνιση, ξεσηκώνουν το κοινό με τους ρυθμούς τους) αλλά και οι Sarina Cross (τραγουδίστρια αρμενικής καταγωγής από τον Λίβανο), Ayub Ali (τραγουδιστής κουρδικής καταγωγής), Apolas Lermi (τραγουδοποιός ποντιακής καταγωγής).

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Σε μια μουσική πανδαισία ήχων -από λαϊκά αξέχαστα και πολυαγαπημένα ακούσματα, σε ποντιακά, κρητικά αλλά και ξένα κομμάτια- που θα μας καθηλώσει, γεμάτη αυτοσχεδιασμούς και μοναδικές συμπράξεις.

Σ’ αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι συμμετέχουν και οι: Γιώργος Τσαβλίρης, Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάνης, οι ηθοποιοί Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκη Βακάλη, Ναταλί Τσάβεζ και Σοφία Μανωλάκου, Αμέλια Αναστασάκη (δημοσιογράφος), και η Σάρα Τοσκάνο (χορεύτρια– χορογράφος).

Στην υγειά μας ρε παιδιά