Πασίγνωστη τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και "ρίχνει" το Instagram!

Σκέτη "φωτιά"!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της και

Για ακόμη μία φορά αυτή η πασίγνωστη τραγουδίστρια "ρίχνει" το Instagram! Ποζάρει γυμνή και προκαλεί τον απόλυτο πανικό!

Η εν λόγω performer μας 'έχει συνηθίσει σε τολμηρές δημοσιεύσεις και με κάθε της post είναι ικανή να κάνει χαμό στον κόσμο των social media, κάτι που έκανε και τις προηγούμενες μέρες.

Πασίγνωστο μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή στα 46 της και μας άφησε με "κομμένη" την ανάσα!

Ο λόγος για τη μοναδική Lady Gaga, η οποία πόζαρε ολόγυμνη στην μπανιέρα της η οποία ήταν γεμάτη με πάγο. Ο λόγος; Η τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα στην πιο πρόσφατη συναυλία της καθώς ένας θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή για να την αγκαλιάσει και εκείνη έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να πέφτουν και οι δύο μαζί κάτω.

Η Lady Gaga χτύπησε λίγο το χέρι της και αποφάσισε να βυθιστεί μέσα σε μία μπανιέρα με πάγο σαν μία μορφή αποθεραπείας.

Angelina Jolie: Πόζαρε γυμνή στα 44! Οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως!

Η Angelina Jolie πόζαρε γυμνή στα 44 χρόνια της και οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως, καθώς είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες.

Η κορυφαία ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το καινούργιο τεύχος του αμερικάνικου Harper’s Bazzar και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αντζελίνα Τζολί: Θύμισε Βασίλισσα πολέμου στην νέα δημόσια εμφάνιση της!

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει «υποστεί» από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για με την διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων.

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου», είπε.

Angelina Jolie γυμνή

Angelina Jolie γυμνό κορμί