Χωρισμός - Βόμβα! Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης!

Δεν θα το πιστέψετε!

Χωρισμός - Βόμβα! Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης!

Νέος χωρισμός - βόμβα "έσκασε" στην showbiz! Αυτή τη φορά γνωστό ζευγάρι χώρισε, αποφασίζοντας να τραβήξει χωριστούς δρόμους, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνη ήταν που αποφάσισε να "τραβήξει την σκανδάλη", καθώς όπως δήλωσε "είχε ανεχτεί πολλά"!

Χωρισμός "έκπληξη" στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού...

Ο λόγος για την Meg Ryan και τον John Mellencamp! Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα μάλιστα, η ηθοποιός δεν αισθάνεται καθόλου τύψεις για τον χωρισμό της με τον 68χρονο ροκ σταρ.

Χωρισμός - Βόμβα 8 χρόνια

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν φουντώσει από την περασμένη Κυριακή, όταν η 57χρονη εμφανίστηκε χωρίς το μονόπετρό της, ενώ πέρυσι τον Νοέμβριο το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του!

Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν τον Μάιο, όταν είχαν κάνει ένα οικογενειακό ταξίδι.

Νέος χωρισμός - βόμβα στη showbiz! Ήταν μαζί για δύο χρόνια!

Νέος χωρισμός - βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με την αγαπημένη του για δύο χρόνια!

Αν και είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, η σχέση τους ήρθε τελικά σε "ρήξη", με τους δυο να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους, παραμένοντας ωστόσο φίλοι!

Επανασύνδεση έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Μετά τον χωρισμό τους «τσάκωσαν» αγκαλιά!

Ο λόγος για τον διάσημο Λατίνο τραγουδιστή Maluma και την Natalia Barulich! Ο Juan Luis Londoño Arias, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τα Μέσα Ενημέρωσης, στο οποίο αποκάλυψε και τον χωρισμό.

showbiz

Η Natalia με την σειρά της δήλωσε, «Αγαπάω πάρα πολύ τον Juan, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε ανάγκη να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά για να αφοσιωθούμε στις καριέρες μας».

Σύμφωνα με το Hola! φαίνεται πως η καλλονή ήταν άπιστη στη σχέση της, με τις φήμες να την θέλουν να ανταλλάσσει ερωτικά μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή Neymar Jr.

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο για αγαπημένο ζευγάρι!

Τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από ένα χρόνο κοινής συμβίωσης γι΄ αυτό το αγαπημένο ζευγάρι! Ένας χωρισμός σοκ για τη showbiz!

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το ζευγάρι θα έδινε τέλος στη σχέση του μετά από ένα χρόνο μιας και στις τελευταίες εμφανίσεις τους έμοιαζαν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό, Nina Dobrev και τον Grant Mellon που όπως αναφέρουν οι πηγές τα "έσπασαν" κάπως απότομα.

«Η Nina δεν συνοδεύεται από τον σύντροφό της σε κανένα από τα τελευταία event που έχει παρευρεθεί, ούτε καν τον αναφέρει. Απλά πάει συνεχώς σε πάρτι και αράζει με τους φίλους της, χωρίς αυτόν. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για μια ταινία του Netflix έξω από το Los Angeles. Η Nina φαίνεται να τα πάει πολύ καλά, ωστόσο κανείς από τους φίλους της δεν την έχει δει να μιλάει με τον Grant».

showbizχωρισμός