Ειρήνη Ψυχράμη: Οι πρώτες της δηλώσεις λίγες ώρες μετά την γέννα!

Σε πελάγη ευτυχίας η ίδια και ο σύζυγός της!

Ειρήνη Ψυχράμη: Οι πρώτες της δηλώσεις λίγες ώρες μετά την γέννα!

Πριν από λίγες ώρες η Ειρήνη Ψυχράμη έγινε επισήμως μανούλα! Η ίδια μίλησε στην εκπομπή "Στη φωλιά των ΚουΚου" και την Κατερίνα Καραβάτου μετά την γέννα της, όπου και έκανε τις πρώτες αποκλειστικές της δηλώσεις!

Όπως είπε η ίδια, ο γιος της είναι Σαββατογεννημένος και Σκορπιός!

Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

«Είμαι πιο γαλήνια από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια.Εκείνη και ο σύντροφός της, Λάμπρος Κτεναβός έγιναν γονείς, το Σάββατο 9/11. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως υπήρξαν κάποιες δυσκολίες αν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Η τραγουδίστρια θηλάζει κανονικά το μωρό της και αποκάλυψε πως ο μικρός της είναι ήδη αρκετά ζωηρός, όπως της είπαν οι γιατροί.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και πόζαρε για πρώτη φορά με την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και πόζαρε για πρώτη φορά με την φουσκωμένη κοιλίτσα της μετά την αποκάλυψη της.

Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην ζωή της, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Την γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα «Hi5», ενώ μετά την διάλυση τους την παρακολουθήσαμε στην τηλεοπτική σειρά «Μην ψαρώνεις» στον ρόλο της Μήτση.

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία πόζαρε με καλή της φίλη, δείχνοντας μας πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

undefined

Εγκυμοσύνη «βόμβα» για πρόσωπο του ΑΝΤ1! Μόλις έγινε γνωστό!

Εγκυμοσύνη «βόμβα» για πρόσωπο του ΑΝΤ1! Μόλις έγινε γνωστό!

Ακόμη μια celebrity της ελληνικής showbiz μαθαίνουμε ότι είναι έγκυος και σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Το ντεμπούτο της το είχε κάνει ως τραγουδίστρια ως μέλος του συγκροτήματος των Hi-5, την τηλεοπτική χρονιά όμως που μας πέρασε την είδαμε ως ηθοποιό στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη! Σύμφωνα με πληροφορίες η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού είναι... αγόρι!

Εγκυμοσύνη «βόμβα» για πρόσωπο του ΑΝΤ1! Μόλις έγινε γνωστό!

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη καθώς όπως η ίδια είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της βρήκε τον άντρα, ο οποίος τα έχει όλα για εκείνη και μαζί θα γίνουν δυο υπέροχοι γονείς!