Τόνια Σωρηροπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση γάμου με τον Μαραβέγια!

Ήταν απαστράπτουσα!

Τόνια Σωρηροπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση γάμου με τον Μαραβέγια!

Μετά την ανακοίνωση γάμου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!

Η γνωστή ηθοποιός έλαμψε για μία ακόμη φορά, στην εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας. Χτες κυκλοφόρησε η είδηση ότι το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2020 και εμείς σας παρουσιάζουμε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά τα χαρμόσυνα!

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε αν ζηλεύει τον Κωστή Μαραβέγια! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου εμφανίστηκε με ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα το οποίο είχε μία διακριτική λάμψη ενώ το look απογείωσε η κόκκινη τσάντα της.

Σωτηροπούλου Μαραβέγιας γάμος

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: «Έσκασε» ο γάμος! Ποια είναι η ημερομηνία;

Το αγαπημένο ζευγάρι, Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου κάνει επιτέλους το επόμενο βήμα στη σχέση του! «Έσκασε» ο πολυαναμενόμενος γάμος! Ποια είναι η ημερομηνία;

Οι δυο τους φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και έτσι έφτασε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Η τραγουδίστρια που μπήκε... ανάμεσά τους! Έπος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Secret, ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στο 2020! Μάλιστα, κουμπάρα στο γάμο του αγαπημένου ζευγαριού θα είναι η στενή τους φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο τελευταία, ενώ μάλιστα επισκέφθηκαν μαζί και τη Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο χρόνο οι δύο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι δηλώσεις για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια - «Θα γίνει...»! (Βίντεο)

Δηλώσεις για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στις κάμερες. «Αλλά να θέλουμε να γίνει, θα γίνει…», είπε.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο.

Η ηθοποιός, έδωσε το παρών στην εκδήλωση «Race for thew cure» και μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον γάμο της.

«Δεν είναι μία πρόκληση. Είμαι με τον άνθρωπό μου και είμαι μια χαρά. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι που λέγεται γάμος είτε όχι, για εμάς είναι το ίδιο πράγμα… Δεν αλλάζει κάτι με το γάμο… Αλλά να θέλουμε να γίνει, θα γίνει…»!