Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από πέντε μήνες γάμου! Οι τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Έλαμπαν από ευτυχία!

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από πέντε μήνες γάμου! Οι τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, μετά από πέντε μήνες γάμου είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα. Οι τρυφερές στιγμές τους σε βραδινή έξοδο.

Είναι από τα τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές, με την εξομολογήσεις αγάπης που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Έχοντας κλείσει πέντε μήνες, από τον μαγευτικό γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί «Κέντρο Αθηνών», και απόλαυσαν αγαπημένες επιτυχίες από τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Josephine.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους, με τον έναν να λιώνει στην αγκαλιά του άλλου.

Στράτος Τζώρτζογλου Σοφία Μαριόλα έξοδος

Στράτος Τζώρτζογλου σύζυγος

Σοφία Μαριόλα εμφάνιση

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα του "Όλιβερ Τουίστ"!

Το αγαπημένο ζευγάρι Σοφία Μαριόλα- Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκαν και πάλι πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα της παράστασης 'Όλιβερ Τουίστ"!

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από το γνωστό ζευγάρι της showbiz, Σοφία Μαριόλα και Στράτο Τζώρτζογλου. Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly "συνέλαβε" τους δύο τους στην πρεμιέρα της παράστασης "Όλιβερ Τουίστ" με το πλατύ χαμόγελο να μην φεύγει ποτέ από το πρόσωπό τους.

Σοφία Μαριόλα: Στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Η Σοφία Μαριόλα εμφανίστηκε με μία τρομερή κίτρινη ολόσωμη φόρμα, δίνοντας χρώμα στον φθινοπωρινό καιρό και ένα animal print μαντήλι, όπως προστάζουν οι τάσεις της μόδας. Στο πλευρό της, ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μία total white εμφάνιση με ένα μαύρο παλτό.

Σοφία Μαριόλα-Στράτος Τζώρτζογλου: Στην πρεμιέρα του

Σοφία Μαριόλα: Έκανε πασαρέλα σε πρωινή εκπομπή! Που την είδαμε; (Βίντεο)

Η Σοφία Μαριόλα έκανε πασαρέλα σε πρωινή εκπομπή! Που την είδαμε να ποζάρει;

Η όμορφη σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου φαίνεται ότι έκανε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα!

Είδαμε να κάνει πασαρέλα στο πλατό της Φαίης Σκορδά και εντυπωσιαστήκαμε!

Η ξανθιά καλλονή πόζαρε με άνεση μπροστά στην κάμερα της εκπομπής και μάλλον θα την βλέπουν συχνά πλέον στις μικρές μας οθόνες.

Άλλωστε, η Σοφία Μαριόλα πριν από λίγο διάστημα είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ότι έχει κάποιες συζητήσεις για δουλειά χωρίς όμως να αποκαλύψει το που.

Δείτε σχετικό βίντεο: