Δούκισσα Νομικού: Δεν την έχετε δει ξανά έτσι! Με κατάλευκα μαλλιά έγινε...

Θα την αναγνωρίζατε;

Δούκισσα Νομικού: Δεν την έχετε δει ξανά έτσι! Με κατάλευκα μαλλιά έγινε...

Την Δούκισσα Νομικού δεν την έχετε δει ξανά έτσι. Με κατάλευκα μαλλιά έγινε... κούκλα και η εικόνα που είδαμε είναι εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια έχει πολλούς θαυμαστές που καθημερινά μοιράζονται διάφορες φωτογραφίες της στα fan account που διαχειρίζονται.

Μια ανάρτηση ωστόσο που έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος μας άρεσε πολύ, καθώς την έκανε καρτούν!

Δούκισσα Νομικού: Έτσι είναι το κορμί της 40 μέρες μετά την γέννα! Χωρίς φίλτρα η εικόνα...

Συγκεκριμένα, κράτησε τα καταγάλανα μάτια της και τα κατάξανθα μαλλιά της και την έκανε κούκλα που θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστούσε σε ένα καρτούν.

Δούκισσα Νομικο μαλλιά κούκλα

Δούκισσα Νομικού: Έγινε... κούκλα! Η φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Η Δούκισσα Νομικού έγινε... κούκλα και έχουμε την φωτογραφία με το «ομοίωμα» που της μοιάζει εκπληκτικά!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα γενέθλιά της! Η όμορφη παρουσιάστρια και μανούλα, έγινε 33 και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο!

Στο σπίτι της έκοψαν όχι μία, αλλά δύο τούρτες και η δεύτερη μας έκανε φοβερή εντύπωση! Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, η τούρτα αποτελείται από μικρές ζαχαρωτές φιγούρες με όλα τα μέλη της οικογένειας Θεοδωρίδη σε... ομοιώματα!

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Συγκεκριμένα, είναι η νεογέννητη Αναστάσια, ο 1,5 ετών Σάββας, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ειδικά μάλιστα η Δούκισσα μοιάζει ολόιδια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού έγινε κούκλα και «ομοίωμα

Δούκισσα Νομικού: Η μια και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν....

Η Δούκισσα Νομικού και η μία και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν αφού είναι ολόιδιες!

H εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, μέσω του αγαπημένου της Instagram, μας σύστησε τη... «δίδυμη αδερφή» της και δεν κάνουμε πλάκα!

Η ανάρτηση έγινε πριν αρκετό καιρό προκαλώντας βραχυκύκλωμα στον δημοφιλή ιστότοπο από την απαράμιλλη ομορφιά τους! Όπως ήταν φυσικό, άνδρες και γυναίκες «followers» της όμορφης παρουσιάστριας, «βομβάρδισαν» τη φωτό με «likes»!

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ξεκίνησε τις ετοιμασίες!

Για την κοπέλα δεν έχουν γίνει γνωστά αρκετά στοιχεία, ενώ η Δούκισσα δεν ανέβασε ποτέ ξανά φωτογραφία μαζί της. Δείτε την και πείτε μας, εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια είναι ποια;

Δούκισσα Νομικού: Η μια και μοναδική φωτογραφία με την «δίδυμη» αδερφή της! Σχεδόν δεν ξεχωρίζουν....