Παντελής Παντελίδης: Αυτή η πρώην του κάνει νέα ζωή! Δείτε το πρόσωπό της...

Έχει αφήσει πίσω το παρελθόν! Ποια είναι;

Παντελής Παντελίδης: Αυτή η πρώην του κάνει νέα ζωή! Δείτε το πρόσωπό της...

Αυτή η πρώην του Παντελή Παντελίδη κάνει νέα ζωή! Δείτε το πρόσωπό της, το οποίο και προκαλεί εντύπωση!

Η μελαχρινή καλλονή, βρέθηκε στα μπουζούκια και τα έσπασε κανονικά! Όλο το βράδυ χόρευε και τραγουδούσε και εμείς ήμασταν εκεί!

Η ίδια, έχει μιλήσει μια και μοναδική φορά για την σχέση της με τον Παντελίδη, για τον οποίο φυσικά, είχε εκφραστεί με λόγια αγάπης... Ο λόγος για την Αναστασία Βοσκανίδου, που κάνει την δική της καριέρα στο μόντελινγκ και προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της, ακόμα και χωρίς τον Παντελή.

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε σε αδιέξοδο πριν το τροχαίο! Το μοιραίο λάθος του κόστισε την ζωή;

Να σας θυμίσουμε και τι είχε πει για την σχέση της με τον τραγουδιστή:

«Έλεγαν ότι εγώ θέλω να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη και αυτό το θέμα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Είναι άδικο! Θέλουν να μου φορτώσουν ότι εγώ πάω να εκμεταλλευτώ το όνομά του», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Βοσκανίδου. Δείτε πως είναι σήμερα:

Παντελίδης πρώην
Βοσκανίδου Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή; Οι φήμες φουντώνουν για τα προσωπικά της...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao είναι και πολύ καλά στα προσωπικά του.

Η εν λόγω κυρία πριν από κάποια χρόνια είχε συμμετάσχει στο The Voice του ΑΝΤ1, όμως είχε ολοκληρώσει την πορεία στα blindauditions. Η ξανθιά καλλονή, μας είχε τραβήξει ωστόσο και το ενδιαφέρον μιας και ήταν μια από τις συντρόφους του Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η Έλενα Δομάζου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη!

«Στη γειτονιά που μεγάλω­σα όλοι άκουγαν λαϊκά τραγούδια, αλ­λά εμένα δεν με συγκινούσαν. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι με έλκει περισσότερο η ροκ μουσι­κή κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το εί­δος» είχε πει στο παρελθόν.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήταν ένα γεγονός που τη σημάδεψε και μιλάει πολύ σπάνια γι’ αυτό.

«Προτιμώ να σκέ­φτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι», έχει πει. Τώρα, όμως, η Έλενα, που είναι ανιψιά του παλιού ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου, φαίνεται ότι βρήκε και πάλι την ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει...