Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Έτσι είναι το σώμα της!

Ελένη Χατζίδου: Τα πόδια της έχουν μείνει...μισά! Έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της!

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου έχουν μείνει... μισά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά μετά την γέννηση της κόρης της, με συστηματική γυμναστική.

Έχοντας στο πλευρό της, τον Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής. κάνει καθημερινά ασκήσεις.

Πριν από λίγους μήνες η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγο της και από εκείνη την ημέρα πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Όπως είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να είναι πλέον μια full time μαμά, ωστόσο βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να κάνει την γυμναστική της και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, έχει χάσει όλα τα κιλά και έχει μείνει μισή.

Ελένη Χατζίδου σώμα

Ελένη Χατζίδου μετά την γέννα

Ελένη Χατζίδου: Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής!

Μετά την πρώτη γέννα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Ελένη Χατζίδου! Στο πλευρό της ο Ετεοκλής ο οποίος την στηρίζει σε όλα!

Η Ελένη Χατζίδου, πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Η όμορφη κορούλα της, είναι το κέντρο του κόσμου της αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα παλιά!

Η Ελένη Χατζίδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα και η επιστροφή της στην δισκογραφία είναι γεγονός! Η ίδια, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία φαίνεται να ηχογραφεί το νέο της single! Εμείς να της ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου δεύτερη φορά έγκυος

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέα αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχτηκαν πρόταση που δέχτηκαν από το Open tv και θα τους δούμε στην τηλεόραση!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδό τους, καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χτες μέσα από το Πρωινό, έχουν ακόμη μια αφορμή για να χαίρονται. Τους έγινε πρόταση να πάρουν μέρος στο Just The Two Of Us.

Βέβαια, δεν ξέρουν ακόμη αν θα πουν το «ναι», διότι δεν μπορούν να λείπουν και οι δυο από το σπίτι, λόγω της κορούλας τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν!

Ελένη Χατζίδου: «Μάζεψε» αμέσως μετά την γέννα! Ακόμα πιο αδύνατο το κορμί της...

Η Ελένη Χατζίδου «μάζεψε» αμέσως μετά την γέννα! Ακόμα πιο αδύνατο το κορμί της και πάθαμε σοκ!

Η όμορφη τραγουδίστρια, κρατάει εδώ και λίγο καιρό στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Αν και η Ελένη απήλαυσε στο έπακρον την εγκυμοσύνη της αλλά μόλις γέννησε, επανήλθε στις διατροφικές της συνήθειες!

Έτσι, η ίδια «μάζεψε» αμέσως και πλέον η εικόνα της, δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με το πώς ήταν πριν! Η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε φωτογραφία της με κοντή φούστα και εμείς μείναμε άφωνοι! Δείτε την:

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα!

Ελένη Χατζίδου το κορμί της μετά την γένναΕλένη Χατζίδου πως είναι το κορμί της μετά την γέννα