Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της η "μητέρα" των τριών αδερφών!

Το αποκάλυψε!

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της η

Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της "μητέρας" των τριών αδερφών η Εριέττα Μανούρη, στις Άγριες Μέλισσες. Το αποκάλυψε η ίδια.

Η "Βαλεντίνη" μίλησε στις κάμερες για το ρόλο που έχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Λεωνίδας Κακούρης: 3+1 πράγματα που δε γνώριζες για τον "Δούκα" από τις «Άγριες Μέλισσες»!

«Έχω κάνει κάποια επεισόδια ακόμη στις Άγριες Μέλισσες. Εμφανίζεται πάλι η Βαλεντίνη και δίνει φως στην υπόθεση. Πρώτα είχα πάει στις Άγριες Μέλισσες και μετά με είδαν στη Γυναίκα χωρίς όνομα. Έκλεισα τη δουλειά και μετά που είπαν πως με ήθελαν για τον ρόλο της Βαλεντίνης. Στις Άγριες Μέλισσες αρχικά έκανα οντισιόν για τη Δρόσω» είπε χαρακτηριστικά η Εριέττα Μανούρη.

Άγριες Μέλισσες: Spoiler! Μεγάλη ανατροπή με Ουρανία και Κυριάκο!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler γιατις «Άγριες Μέλισσες»! Γίνεται μεγάλη ανατροπή με την Ουρανία και τον Κυριάκο.

Μία νέα εξέλιξη έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος κάνει έρωτα με την Δρόσω! Σκηνές πάθους...

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική «Ουρανία», Αμαλία Καβάλη, μίλησε στο περιοδικό “TV έθνος” και έκανε μία ζουμερή αποκάλυψη για τη σειρά.

Πώς ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;

Με κάλεσαν στο κάστινγκ, τους άρεσα φαντάζομαι και με πήραν.

Πώς θα εξελιχθεί προσεχώς ο ρόλος της Ουρανίας; Τι θα γίνει με τον Κυριάκο; Έρχεται και ο γάμος του Νικηφόρου και της Ασημίνας…

Η Ουρανία είναι καλόπιστη, ευδιάθετη και σοβαρή επαγγελματίας. Το γεγονός πως είναι ορφανή την αναγκάζει, παρά τον δυναμισμό της, να είναι διπλωμάτισσα. Ναι μεν επωφελήθηκε από το χωριό, αλλά το φοβάται κιόλας. Στο χωριό κάποια στιγμή το κουτσομπολιό σταματά να είναι χαλαρή κουβέντα και γίνεται στίγμα. Γι’ αυτό προσπαθεί να προστατεύσει την Ασημίνα. Έχει λανθάνουσα μητρική σχέση μαζί της.

Τον γάμο τον περιμένουμε. Θα δούμε πότε και υπό ποιες συνθήκες θα γίνει. Η Ουρανία με τον Κυριάκο είναι ερωτευμένη. Αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες. Της μεταφέρει ιστορίες από έναν άλλο κόσμο εκτός χωριού, αυτό τη γοητεύει. Υπάρχει κάτι ισχυρό μεταξύ τους που δεν θα το δουν ποτέ οι άλλοι στο χωριό. Θα δούμε αν η Ουρανία έχει δίκιο που τον εμπιστεύεται…

Είσαι χαρούμενη με τη συμμετοχή σου στις Μέλισσες και την αποδοχή που έχει η σειρά από το κοινό;

Όχι μόνο χαρούμενη, ευγνώμων. Τρέφω βαθύ σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους τους συντελεστές όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και τον χαρακτήρα τους. Όλοι βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σειρά είναι πρωτότυπη μυθοπλασία και ο κόσμος διψούσε για μια καλή ιστορία. Είναι σειρά εποχής και παρακολουθούμε τα γεγονότα από απόσταση ασφαλείας.

Όμως στη σειρά θίγονται θέματά της που αφορούν και τη σύγχρονη κοινωνία. Για παράδειγμα η ιστορία του Γιάννου, που θίγει το θέμα της ψυχικής νόσου. Πώς συμβιώναμε με αυτή τότε και πώς σήμερα… Χαίρομαι που το κοινό επιβραβεύει τη σειρά με αυτή την υψηλή τηλεθέαση.