Ελένη Μενεγάκη: Γέμισε με δώρα τον γιο της! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Γέμισε με δώρα τον γιο της! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

Γέμισε με δώρα η κλασική χαζομαμά, Ελένη Μενεγάκη, τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, εξαιτίας των γενεθλίων του φυσικά! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

Είναι ο πρωτότοκός της, η αδυναμία της, το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, ο στοργικός αδερφός και τώρα που ο γιος της Άγγελος είναι πια 17 χρόνων έγινε ο έμπιστός της, ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τα πάντα και που παρά την ηλικία του η γνώμη του θα μετρήσει για εκείνη και θα την υπολογίσει. Από τότε που μεγάλωσε και την έφτασε στο ύψος φωτογραφίζονται πάντα αγκαλιά στις βόλτες τους, στις διακοπές τους, στα παιχνίδια που κάνουν, ανεβάζοντας selfies.

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό φιλί στη μητέρα του που έφερε... βροχή αντιδράσεων!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Την περασμένη εβδομάδα που ο γιoς της είχε τη γιορτή του, εκείνη από το πρωί δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Του έδωσε την πρώτη ευχή πριν πάει στο σχολείο του και η συγκίνησή της σε όλη τη διάρκεια της μέρας ήταν εμφανής. «Σήμερα γιορτάζει ο γιόκας μου, ο αγαπημένος μου, ο γλυκός μου, γιορτάζει το παιδί μου», είπε η Ελένη στον αέρα της εκπομπής της και περίμενε μέχρι την ώρα που θα τον έβλεπε για να γιορτάσουν μαζί. Το απόγευμα εκείνης της μέρας, παρά το γεγονός ότι ο Άγγελος ως τελειόφοιτος του Λυκείου έχει αρκετές υποχρεώσεις με το διάβασμα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της μαμάς του και να πάνε μαζί για ψώνια για να του πάρει το δώρο-έκπληξη που του ετοίμαζε και ό,τι άλλο εκείνος επιθυμούσε. Ρούχα και ηλεκτρονικά προτιμήθηκαν από τη μαμά και φυσικά το γνωστό χαρτζιλίκι που δίνουν όλοι οι γονείς τέτοια μέρα, για να διασκεδάσει στη συνέχεια ο Άγγελος με τους φίλους του.

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια γιου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να είναι μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, είναι όμως και μια αφοσιωμένη μητέρα.

Μετά την εκπομπή της στον Alpha, περνάει στιγμές με την οικογένεια της. Όπως έκανε και σήμερα που πήγαν όλοι μαζί για φαγητό.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας στα Instastories του. Η Ελένη, χαμογελαστή και γλυκιά, πόζαρε για χάρη του γιου της, την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται, οικογενειακώς απόλαυσαν το γεύμα τους, εκτός σπιτιού.

Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο για φαγητό