Ελένη: Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που συνέβη! «Μου έχετε κάνει μαγικά...»!

Το περιστατικό που της χάλασε τη διάθεση!

Ελένη: Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που συνέβη! «Μου έχετε κάνει μαγικά...»!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη και είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Μου έχετε κάνει μαγικά...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα μπήκε στο πλατό της εκπομπής της χαμογελαστή και ευδιάθετη όμως κάποια στιγμή ένα περιστατικό της άλλαξε - για λίγο - την διάθεση.

Η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της ξεκίνησε να μιλά για το πόσο πολύ της αρέσει αυτός ο καιρός, δηλαδή ο βροχερός και λίγο μουντός, όμως στην συνέχεια διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ γιατί μιλάω φέτος στις ξεφώτιστες κάμερες; Τι έχω πάθει παιδιά; Πείτε μου… το μου έχετε κάνει; Μου έχετε κάνει μαγικά και κοιτάζω λάθος κάμερα; Τι έχω πάθει μετά από τόσα χρόνια;» και κάθισε με την πλάτη γυρισμένη στις κάμερες που δεν έπρεπε να κοιτά.

Ελένη Μενεγάκη: Γέμισε με δώρα τον γιο της! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

παρουσιάστρια Μενεγάκη εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη μαγικά

Ελένη: Αυτή είναι η ερώτηση που της κάνουν οι κόρες της και δεν μπορεί να απαντήσει!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως αυτή είναι η ερώτηση που της κάνουν οι κόρες της και δεν μπορεί να απαντήσει!

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή της στον AlphaTv μιλούσε για τους γόηδες του Χόλιγουντ με τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει τη δική της «σκοπιά» σε ό,τι αφορά τους λεγόμενους ωραίους διάσημους ηθοποιούς.

Όπως είπε, είναι εντελώς υποκειμενικό το γούστο με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να της αναφέρει διάφορα ονόματα γνωστών αντρών προκειμένου να μπορέσει να καταλάβει το γούστο της.

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο ατύχημα on air! Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια! (Βίντεο)

Στους περισσότερους η Ελένη έλεγε ότι ναι μεν τους θεωρεί γοητευτικούς όμως δεν τους θεωρεί και όλους όμορφους.

Μέσα από αυτήν την συζήτηση η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ερώτηση που της κάνουν συχνά οι κόρες της και αδυνατεί να απαντήσει.

Όπως είπε, παίζει μαζί τους ένα παιχνίδι κατά το οποίο της ζητούν να τους πει ποιον θεωρεί ωραίο και η ίδια πραγματικά δεν ξέρει τι να τους απαντήσει.