Πασίγνωστος τραγουδιστής μιλάει ανοικτά για το ατύχημα του: «Μπορούσα να περπατήσω δύσκολα»

Το λόγια του συγκλονίζουν!

Πασίγνωστος τραγουδιστής μιλάει ανοικτά για το ατύχημα του: «Μπορούσα να περπατήσω δύσκολα»

Δε διστάζει καθόλου και μιλάει ανοικτά για το ατύχημα του, αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής! «Μπορούσα να περπατήσω δύσκολα»!

Μία συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε δημοφιλής τραγουδιστής ο οποίος περιέγραψε χωρίς κανένα δισταγμό το σοβαρό ατύχημα που τον άφησε σε κώμα για αρκετό καιρό.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος τραγουδιστής, ακριβώς 3 χρόνια μετά τον Παντελίδη!

Ο λόγος για τον Γιάννη Πανουκλιά, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice of Greece». Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ένα σοβαρό ατύχημα στη Βουδαπέστη το οποίο τον έβαλε σε κώμα για πολλές μέρες.

Χθες βράδυ, ο Γιάννης Πανουκλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα πάντα!

«Με χτύπησε αυτοκίνητο μια ώρα αφού είχαμε φτάσει στη Βουδαπέστη για διακοπές. Στο ατύχημα τραυματιστήκαμε όλοι σοβαρά εκτός από τη σύζυγό μου. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αιμόφυρτος, προσπαθούσα να ελέγξω την κατάσταση.

Από το ατύχημα και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ ήταν 19 ετών. Η μνήμη μου επανήλθε 17 μέρες μετά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα μπορούσα να περπατήσω πολύ δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πανουκλιάς.

πανουκλιάς ατύχημα

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Το ατύχημα και η δημόσια ανακοίνωση!

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος είχε πρόσφατα ένα ατύχημα! Μάλιστα ο ίδιος, έκανε και σχετική δημόσια ανακοίνωση....

Ο Παναγιώτης Πάλλης μπήκε στην ζωή μας μέσα από το X Factor του ANT1 και πλέον συνεργάζεται με τον Αλέξης Δερμιτζάκη, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει το συγκρότημα Stereo Soul. Διαβάστε παρακάτω...

O Αλέξης, πριν λίγες μέρες είχε ένα ατύχημα και το βράδυ της Τετάρτης με μια ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν το δυσάρεστο γεγονός.

«Το αγόρι μας γκρεμοτσακίστηκε και μπανταρίστηκε χειροπόδαρα, και για λίγες εβδομάδες θα είναι off the game. Το πνεύμα όμως είναι πιο ψηλά από ποτέ! Μετά από τις πολύ επιτυχημένες πρώτες μας live εμφανίσεις, επιστρέφουμε δυναμικά για τη συνέχεια πολύ σύντομα! Stay tuned γιατί «μαγειρεύουμε» υπέροχα πράγματα! Υγεία πάνω απ’ όλα παίδες!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε την σχετική ανάρτηση, αλλά και ένα ακόμα θέμα με τον ξαφνικό θάνατο γνωστού παρουσιαστή!

Οι Stereo Soul και ο τραγουδιστής που είχε ατύχημα

Σοβαρό τροχαίο για γνωστό τραγουδιστή! Οι φωτογραφίες σοκάρουν!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για γνωστό τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν!

Είχε συνοδηγό την αρραβωνιαστικιά του!

Ο λόγος για τον γνωστό Αμερικανό τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος σε δρόμο του Μαλιμπού συγκρούστηκε με άλλο όχημα!

τραγουδιστής στο τροχαίο

Ευτυχώς ο ίδιος, όπως και η αρραβωνιαστικιά του δεν έπαθαν κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία τους!

5 πασίγνωστοι ηθοποιοί που έπαιζαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ!

τροχαίο τραγουδιστή