Κατρίνα Τσάνταλη: Εξομολόγηση σοκ! «Μου είπαν ότι μέχρι τα 28 θα έχω χάσει την όραση μου...»

Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα!

Κατρίνα Τσάνταλη: Εξομολόγηση σοκ! «Μου είπαν ότι μέχρι τα 28 θα έχω χάσει την όραση μου...»

H Κατρίνα Τσάνταλη προέβη σε μία εξομολόγηση σοκ! «Μου είπαν ότι μέχρι τα 28 θα έχω χάσει την όραση μου...».

Η πανέμορφη γόνος της γνωστής οικογένειας οινοποιών βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πάθηση των ματιών της.

Διάσημοι με προβλήματα όρασης! Ο Τζόνι Ντεπ είναι "θεόστραβος" και η Μίλα Κούνις τυφλή από το ένα της μάτι!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως μέχρι τα 28 της χρόνια θα έχανε την όρασή της. Ταυτόχρονα μίλησε και για την επιχείρηση της αλλά και για τα βιβλία που εκδίδει.

«Είναι πολύ δημιουργικός ο χώρος του κρασιού, αλλά όταν μεγάλωσα ήθελα να κάνω και δικά μου πράγματα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι οπαδός των κρασιών μας. Τα αδέσποτα σε μαθαίνουν να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Μέσα από τα βιβλία μου προσπαθώ να μάθω στα παιδιά για τον ρατσισμό. Όταν είδα τις συνθήκες διαβίωσης στην Αφρική με έπιασε απελπισία. Θα εκδοθούν τα βιβλία μου σε σύστημα Μπράιγ.

«Είχα πάει για τις εξετάσεις νομίζοντας ότι είχα μυωπία και με είχαν κρατήσει 7 ώρες! Ο γιατρός τότε μου ανακοίνωσε πως έχω τη συγκεκριμένη ασθένεια και μου είπε πως δεν μπορώ να κάνω κάτι και ότι "από την εμπειρία μου μπορώ να σου πω πως μέχρι τα 25-28 θα έχεις χάσει την όρασή σου και από τα δυο μάτια. Δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου μέχρι να είμαι σίγουρη, όπου πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο και αφού την έβγαλε καθαρή μετά από αυτό το τηλεφώνημα, πιστεύω ότι δεν θα πάθει ποτέ τίποτα! Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι μόνο στο ένα μου μάτι και τα δυο μάτια μου κάνουν ισορροπία και βλέπω κανονικά. Παλαιότερα με άγχωνε πολύ, τρομοκρατήθηκα, κοιμόμουν με ανοιχτά τα φώτα αλλά τώρα πια δεν το σκέφτομαι στην καθημερινότητά μου». ήταν τα λόγια της.

Όσα δεν ξέραμε για την Κατρίνα Τσάνταλη

Εκπροσωπεί την τέταρτη γενιά μιας οικογένειας που σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ελληνική οινοποιία απ’ το 1890.

Η Κατρίνα, στα 32 της είναι επικεφαλής της εταιρικής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της επιχείρισης της οικογένειάς της

Μαζί με τη μητέρα της Χάιδω και τη μικρότερη αδελφή της Μαρία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση οινοποιίας, καταφέρνοντας να έχει ως πελάτες ακόμη και εξαιρετικά σκληρούς διαπραγματευτές της διεθνούς πολιτικής σκηνής, όπως τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για χάρη του οποίου εμφιαλώνεται ειδικό κρασί Τσάνταλη που αποστέλλεται στο Κρεμλίνο.

Η Κατρίνα έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και στη συγγραφή παιδικών βιβλίων, τα οποία όπως η ίδια έχει δηλώσει θέλει να εκδώσει και σε γραφή Μπράιγ.