Διάσημοι με προβλήματα όρασης! Ο Τζόνι Ντεπ είναι "θεόστραβος" και η Μίλα Κούνις τυφλή από το ένα της μάτι!

Διάσημοι με προβλήματα όρασης! Ο Τζόνι Ντεπ είναι

Η Dame Judi Dench παραδέχθηκε ότι πάσχει από εκφύλιση ωχράς κηλίδας και έχει χάσει μεγάλο μέρος της όρασής της, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να απολαύσει τις αγαπημένες της ταινίες.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη. Κατά καιρούς πολλοί καλλιτέχνες έχουν παραδεχθεί ότι πάσχουν από προβλήματα όρασης. Διαβάστε παρακάτω...

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ φοράει συνεχώς γυαλιά, καθώς έχει μυωπία και πάσχει και από σύνδρομο σκοτοψίας ή αλλιώς Meares-Irlen. Όπως είχε πει: «Είμαι σχεδόν θεόστραβος. Όλα είναι πολύ θολά. Ποτέ δεν είχα καλή όραση. Το δεξί μου μάτι έχει μυωπία ενώ από το αριστερό δε βλέπω σχεδόν καθόλου».

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Τα beach looks της που έγραψαν ιστορία! Μια fuego... στην παραλία!

Bono

Ο τραγουδιστής των U2 πάσχει εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για πάθηση του οπτικού νεύρου, με κύρια αιτία την υψηλή πίεση στα μάτια μας.

Thom Yorke

Ο τραγουδιστής των Radiohead είναι τυφλός από το ένα του μάτι και στο σχολείο έπρεπε να καλύπτει το μάτι του όπως οι πειρατές. Έχει υποβληθεί σε πάρα πολλές χειρουργικές επεμβάσεις με την τελευταία να έχει επιδεινώσει την κατάστασή του.

Mila Kunis

Η ηθοποιός, που είναι σύζυγός του Άστον Κούτσερ ήταν για πολλά χρόνια τυφλή από το ένα μάτι εξαιτίας χρόνιας ιρίτιδας. της λοίμωξης της ίριδας, δηλαδή του χρωματιστού μέρους του ματιού που εμφανίζεται για άγνωστους λόγους.

John Goodman

Ο ηθοποιός είχε πρόβλημα καταρράκτη στο ένα του μάτι και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να βελτιώσει την όρασή του.

Roseanne Bar

Η κωμικός έχει παραδεχθεί ότι πάσχει από γλαύκωμα και εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας.