Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"!

Το "αντίθετο πρόσωπο" της Μυρσίνης!

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς δηλώνει!

Ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"! Μπορεί να κάνει έναν από τους χειρότερους χαρακτήρες, στην πραγματικότητα όμως είναι μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας, απάντησε για το αν ισχύει πως φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο!

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της η "μητέρα" των τριών αδερφών!

O λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου, την τηλεοπτική Μυρσίνη, που δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή!

Άγριες Μέλισσες ηθοποιός άστεγος

-Είναι αλήθεια ότι φιλοξενούσες στο σπίτι σου έναν άστεγο;
«Ακόμα το κάνω. Και ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

-Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;
«Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη»

Όσο για τον σκληρό χώρο της ηθοποιίας η ίδια λέει, «Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου».

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο! Ο Γιάννος στα 18 του ζύγιζε 100 κιλά!

Απίστευτο! Ο Γιάννος από τις επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στην ηλικία των 18 ζύγισε 100 κιλά και το αποκάλυψε.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και από την πρώτη ημέρα προβολής της σειράς αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές με το Twitter να παραληρεί.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πως όταν ήταν 18 χρονών ζύγισε 100 κιλά.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς;