Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η εικόνα από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη; Έσκασε τώρα!

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Η εικόνα από το νοσοκομείο!

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και η εικόνα από το νοσοκομείο προκαλεί εντυπώσεις! Τι συνέβη;

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια χτύπησε το πόδι της και επισκέφτηκε τους γιατρούς για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε σχετική εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία δείχνοντας με το χτυπημένο πόδι της.

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έμεινε καθήμενη στο....

«Το ηθικό δίδαγμα της ημέρας: Να κάνετε pedicure και τον χειμώνα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας κάτσει (το διάστρεμμα)» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη! Δείτε την ανάρτησή της:

παρουσιάστρια ατύχημα ποια ειναι

Μαρία Φραγκάκη ατύχημα

Ατύχημα σοκ για Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Ατύχημα σοκ για Ελληνίδα παρουσιάστρια και έχουμε όλες τις πρώτες πληροφορίες!

«Το Mad είναι μεγάλη ιστορία. Χρόνια πριν δουλέψω εκεί μου είχαν κάνει πρόταση να πάω για δοκιμαστικό αλλά δεν μου έδωσαν άδεια από την τότε εργασία μου με αποτέλεσμα να το χάσω.

Κάποια στιγμή λοιπόν μου έστειλε μήνυμα ο Ανδρέας Κουρής βλέποντας το instagram μου και αντιλαμβανόμενος την τρέλα που κουβαλάω. Μου είπε να κάνω δοκιμαστικό, δέχτηκα και δώσαμε ραντεβού για εκείνη την Παρασκευή. Μια μέρα πριν το ραντεβού αποφασίζω να πάω για surf.» λέει η ίδια.

Ατύχημα σοκ για Ελληνίδα παρουσιάστρια!

«Ήταν μια από τις άγριες μέρες και έκανα το λάθος να ανέβω στη σανίδα… Χτύπησα και έπεσα ξερή μέσα στο νερό. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν για 20 λεπτά αναίσθητη. Με έβγαλαν από τη θάλασσα και μεταφέρθηκα στον Ευαγγελισμό. Η μητέρα μου ούρλιαζε… Είχα χτυπήσει σοβαρά και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν με κολάρο στο λαιμό και έπρεπε να πιάσω το κεφάλι μου με τα χέρια μου για να το μετακινήσω.

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο τραγουδιστή! «Μου έκοψαν τα νεύρα, τρέμω, το χέρι μου είναι κρύο»!

Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να πάω στο δοκιμαστικό. Έστειλα μήνυμα στον κύριο Κουρή και του εξήγησα τι συνέβη. Μου είπε να γίνω πρώτα καλά και να το κάνουμε την άλλη εβδομάδα. Έτσι κι έγινε. Έκανα δοκιμαστικό με το κολάρο, ήμουν σαν το ρόμποκοπ. Τα είπα και σηκώθηκα να φύγω. Με σταμάτησαν και μου είπαν να περάσω από το γραφείο του διευθυντή προγράμματος. Μου ζήτησε να κάνω άλλα δύο δοκιμαστικά και μετά από μια εβδομάδα βγήκα στον αέρα», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Τσιορλίδα στο People!