Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους! «Τελειώνει το...»!

Το είπε on air!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους! «Τελειώνει το...»!

Σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» ο παρουσιαστής έκανε αποκάλυψη για την πρών σύζυγό του και τα παιδιά τους και μεταξύ άλλων είπε: «Τελειώνει το...».

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Φαίη Σκορδά, ωστόσο είναι πάντα ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού Χρήστου Λούλη, έκανε μια αποκάλυψη on air!

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται τον χρόνο του με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή για να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους, παρά το φόρτο εργασίας του.

Κι έτσι ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Πόσο καταλαβαίνω τον Χρήστο Λούλη γιατί το βιώνουμε όλοι οι γονείς και εμείς με την Φαίη είμαστε “Τελειώνει το κολύμπι, έχω δουλειά, τον πάω εγώ, πάρτον εσύ”».

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: «Άδειασε» ξανά τον Snik - «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...»!

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»

Ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» αποκαλύπτει on air- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με όλα όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όταν δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ για την κακοποίηση της φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Ο παρουσιαστής δέχθηκε αγωγές από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από το σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων "Το μωβ", ενώ πολλοί άνθρωποι από το χώρο της showbiz επιτέθηκαν στον ίδιο και την εκπομπή του δημόσια ακόμα και μετά τη συγγνώμη που εξέφρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Με αφορμή ένα σχόλιο της Ελεάννας Τρυφίδου στη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα έμμεσο σχόλιο για το θέμα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε «Το θέμα είναι να είσαι με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στα εύκολα είναι όλοι μαζί» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Στα εύκολα… Εγώ αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό».

Γιώργος Λιάγκας: Πέταξε "καρφιά" για το περιστατικό με το ΑΠΘ - «Το "συγγνώμη" πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές»!

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε "καρφιά" για το περιστατικό με το ΑΠΘ. «Το "συγγνώμη" πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές», είπε.

Ο παρουσιαστής σήμερα στην εκπομπή του αναφέρθηκε για δεύτερη φορά θέλησε να δείξει πόσο έχει μετανιώσει για το "χιούμορ" που έκανε.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις εξελίξεις που έγινε γύρο από το συγκεκριμένο θέμα, έκανε ένα νέο σχόλιο με αφορμή τις ευχές που έδωσε στην Ελεάννα Τρυφίδου για τα γενέθλια της. Όταν είπε πως πάνω από όλα αξίζει να έχουμε υγεία ο παρουσιαστής, πρόσθεσε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

Η Ελεάννα Τρυφίδου θέλησε να δικαιολογηθεί και να πει πως το μυαλό κάποιες φορές φεύγει, με τον ίδιο να συνεχίζει και να λέει: «...ανθρώπινο. Όπως και το "συγγνώμη" είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».