Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Χαμογελούν ξανά μετά την καταστροφή του ξενοδοχείου τους! Η επίσημη ανακοίνωση...

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Χαμογελούν ξανά μετά την καταστροφή του ξενοδοχείου τους! Η επίσημη ανακοίνωση...

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ξενοδοχείου της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου είναι ολοφάνερο ότι το ζευγάρι χαμογελάει ξανά μετά την καταστροφή που τους είχε "χτυπήσει"!

Πριν από λίγες εβδομάδες σας αποκαλύψαμε μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες πως το Onar στην Άνδρο, το οικογενειακό καταφύγιο της οικογένειας πνίγηκε κυριολεκτικά από νερά και πολλά από τα πράγματα που υπήρχαν εκεί καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τώρα, μετά από τόσο καιρό φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν και μέσα από την επίσημη σελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας στο instagram ανακοίνωσαν πως έχουν οριστεί ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, με κύρος, για το 2020! Πήραν βραβείο κι αυτό είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί μετά από όλα αυτά!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Μενεγάκη Ματέο ξενοδοχείο Onar

Ελένη Μενεγάκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της! Δείτε το πριν εξαφανιστεί!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε το πριν εξαφανιστεί από το instagram...

Το δεύτερο σπίτι της παρουσιάστριας του ALPHA που βρίσκεται στην Άνδρο κι έχει το όνομα "Ονάρ" καταστράφηκε πριν από λίγο καιρό από την κακοκαιρία και οι εικόνες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας ήταν σοκαριστικές!

Ωστόσο, τώρα, αρκετό καιρό μετά φαίνεται πως αρχίζουν τις προετοιμασίες για να επισκευάσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή!

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ του ξενοδοχείου στο instagram:

Onar: Σάλος με την ανακαίνιση που έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος! Δείτε φωτογραφίες!

Ένας μικρός σάλος προκλήθηκε μετά την ανακαίνιση που έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο, "Onar"! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Τα δωμάτια έχουν κλείσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο και λίγες είναι οι κενές ημέρες που υπάρχουν για να κάνει κάποιος κράτηση το καλοκαίρι!

Έριξαν πολλά λεφτά με την Ελένη Μενεγάκη σε αυτή την επένδυση αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του στο Travelstyle.gr