Τάσος Κωστής: "Όταν άκουσα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ"! Οι δηλώσεις του ηθοποιού στο "Τhe 2 night Show"!

"Πάγωσε" ο Αρναούτογλου με τις αποκαλύψεις!

Τάσος Κωστής:

O Τάσος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "Τhe 2night Show"! Ο ηθοποιός μίλησε για την κρίσιμη περίοδο που πέρασε στην προσωπική του ζωή, "Όταν άκουσα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ"!

"Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Καλεσμένοι έκπληξη στο αποψινό «The 2night show»!

Σε μια συνέντευξη από καρδιάς μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, μοιράζοντας με το κοινό το πρόβλημα υγείας του, "Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία".

Πρόσθεσε μάλιστα,"Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα".

"Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται" δήλωσε με ειλικρίνεια, ενώ συνέχισε για την εμμονή του με το τσιγάρο, "Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα. Άφησε να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω".

Ο Τάσος Κωστής μιλά για την παράσταση "Γοργόνες και μάγκες" και εξηγεί γιατί δεν κάνει αστεία εκτός θεάτρου! (Βίντεο)

Πενήντα χρόνια μετά, το θρυλικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Γοργόνες και μάγκες» αναβιώνει αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι. Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Γιώργος Βάλαρης.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν έγινε η Συνέντευξη Τύπου, όπου οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης μίλησαν για το έργο!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά...»!

Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα!

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα και ανέφερε πως στις παρέες δεν είναι ο κωμικός ηθοποιός που έχουμε γνωρίσει, ενώ συμπληρώνει πως δεν του αρέσει να κάνει αστεία επί
τούτου κι αν κάποιος του ζητήσει να κάνει κάποιο αστείο του ζητάει 100€ καθώς δεν του αρέσει να κάνει τον γελοτοποιό!