Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι! Δεν θα πιστέψετε τι της έκλεψαν!

Το βίντεο από την αποθήκη της!

Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι! Δεν θα πιστέψετε τι της έκλεψαν!

Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι! Η ίδια ανέβασε βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την άθλια κατάσταση στην οποία βρήκε την αποθήκη της. Δεν θα πιστέψετε τι της έκλεψαν!

Σύμφωνα με την Espresso, άγνωστοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Τρίτης στην πολυκατοικία όπου διαμένει με τη μητέρα της, στην Καλογρέζα!

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Κατερίνα Βακαλοπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της οικιακής βοηθού στη "Λάμψη".

Ελληνίδα ηθοποιός ληστεία

"Δεν ήταν λάτρεις της τέχνης και αδιαφόρησαν για αυθεντικές γκραβούρες. Ευτυχώς! Είναι η δεύτερη φορά που μας κλέβουν. Την πρώτη φορά μού πήραν μια βαλίτσα με ασημένια μαχαιροπίρουνα, δώρο του παππού μου, και πράγματα συναισθηματικής αξίας, οπότε έπαθα και έμαθα. Στους διπλανούς αφαίρεσαν το λάδι της χρονιάς", ανέφερε η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Και συνέχισε, "Τα λίγα πράγματα που έχω στην αποθήκη τα έχω βαλμένα με τάξη. Μάλλον θα περίμενε να δει γκρεμισμένους τοίχους και του φάνηκε περίεργο. Αποτυπώματα, πάντως, δεν πήραν και, όπως μας ενημέρωσαν, πρέπει να απευθυνθούμε μόνοι μας στην Ασφάλεια. Κάθε μέρα ανοίγουν κι ένα σπίτι στη γειτονιά. Ζούμε με τον φόβο".

Ληστεία "θρίλερ" για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Μπήκαν στο σπίτι του και...

Ληστεία θρίλερ για γνωστό Έλληνα πολιτικό. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του και του "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο την ώρα που απουσίαζαν οικογενειακώς.

Όπως γράφει το ilialive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και οι δράστες ήταν προφανώς διαβασμένοι, καθώς αν και ο πολιτικός βρίσκεται αυτές της ημέρες στο σπίτι του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας στην Ηλεία, τη συγκεκριμένη ώρα μαζί με την οικογένεια του βρισκόντουσαν στην εκκλησία.

Περίπου στις 10:00 το πρωί οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο έβαλαν σε φορτηγάκι και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα.

Ληστεία στο σπίτι γνωστού Έλληνα πολιτικού