Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: Εκτός Μεσημέρι ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση του παρουσιαστή!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Εκτός Μεσημέρι ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;
News 15.11.2019 12:57

Εκτός μεσημέρι ΣΚΑΙ βρίσκεται η Κατερίνα Γκαγκάκη. Τι συνέβη στην παρουσιάστρια και πρώην δημοτική σύμβουλο;

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την εκπομπή με ένα νέο μέλος, μιας και είχε μια απώλεια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μιας και είναι λίγο άρρωστη και την θέση της έχει πάρει η Κλεοπάτρα Πατλάκη . Από την Δευτέρα ωστόσο θα βρίσκεται και πάλι στην παρέα τους.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την παραίτηση- «Αφόρητες μέρες...»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτηση της από το Δήμο Αθηναίων και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποδοχή της από τον Κώστα Μπακογιάννη. «Αφόρητες μέρες...»

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με το σχολιασμό του περιστατικού στο ΑΠΘ, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον Κώστα Μπακογιάννη να διώξει την Κατερίνα Γκαγκάκη από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις».

Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

Τελικά η ίδια υπέβαλε μόνη της την παραίτησή της, η οποία έγινε δεκτή χτες από τον Δήμο Αθηναίων.

«Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα.
Θα ‘ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι.
Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις.
Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει.

Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι από αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν.
Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμία έκφραση ψυχής.
Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ».

View this post on Instagram

Advice to my younger self #60: Κοίτα να δεις λοιπόν πώς θα χουν τα πράγματα. Θα ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις. Θα έχεις μάθει. Ότι μόνο μόνη σου θα αποφασίζεις, μόνο πάνω σου θα ακουμπάς. Μόνο όταν το αξιολογείς η ίδια θα οπισθοχωρείς. Θα έχεις συνηθίσει. Να μετράς και να μετριέσαι. Να ξεχωρίζεις τους άξιους, τους διάφανους, τους δοτικούς, τους παρόντες. Στα έργα. Στο εδώ, όχι το όταν και το αν. Με τον καιρό θα καταλάβεις. Θα αναγνωρίσεις , θα παραδεχτείς. Ότι θα σαι απο αυτές. Που πεισμώνουν. Που επιταχύνουν λαβωμένες. Και θέλουν και διεκδικούν. Χωρίς πλάτες. Δεν ξεχνάνε, περιμένουν. Που όταν τις πληγώνουν, δίκαια ή άδικα, φωνάζουν από μέσα τους. Πολύ, σπαραχτικά, άγρια. Βουβά. Και αντεπιτίθενται στο χρόνο τους. Μόνες. Με δύναμη, ορμή και πάγο. Με απόσταση και συνέπεια. Με στοιχεία, αλλά χωρίς απωθημένο. Με συναίσθημα προσώπου αλλά καμμία έκφραση ψυχής. Το κατέκτησαν, το τελειοποίησαν. Κι εσύ. #advice #lifequotes #life

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) on

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share