Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!

Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει!

Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!

Σε σοκ βρέθηκε για μια στιγμή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια όταν χτύπησε το τηλέφωνο της και άκουσε χαρακτηριστικά: «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook!

Ο λόγος για την γνωστή τραγουδίστρια, Πωλίνα, η οποία πήρε μια λαχτάρα όταν τα μεσάνυχτα χτύπησε το τηλέφωνό της και παραλίγο να πέσει θύμα της αδίστακτης σπείρας με τα ψεύτικα τροχαία.

Πωλίνα τραγουδίστρια θύμα απάτης

Συγκεκριμένα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας της τηλεφώνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, κάνοντάς τη να… πεταχτεί όρθια μέσα στον ύπνο της.

Από την άλλη άκρη του τηλεφώνου άκουσε να της λένε «Μαμά, μαμά, χτύπησα άνθρωπο με το αμάξι» και μια κοπέλα να ουρλιάζει σπαρακτικά, κάνοντας την καρδιά της να χτυπήσει σαν τρελή μέχρι που λίγα δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησε ότι έχει γιο και όχι κόρη! Στιγμές σοκ για τραγουδίστρια! Την χτύπησε άσχημα ο πλαστικός της μετά την επέμβαση!

Ευτυχώς για εκείνη γνώριζε για την σπείρα και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και πως έτσι έχει πάρει λεφτά από πολλούς τρομαγμένους γονείς που έπεσαν θύματα απάτης νομίζοντας πως το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Μεθυσμένος θαυμαστής ανέβηκε στην σκηνή και...

Σοκ έπαθε πασίγνωστη τραγουδίστρια όταν μεθυσμένος θαυμαστής, ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και άρχισε να χορεύει πηγαίνοντας προς το μέρος της.

Μπορεί η ίδια να έδειχνε να το διασκεδάζει, ωστόσο το χειρίστηκε με πολύ επαγγελματισμό μέχρι να τον ακινητοποιήσουν άντρες της ασφάλειας.

«Δεν φάνηκε, η Ρος ή η εκδήλωση να έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας», δήλωσε στο περιοδικό ένας από τους θεατές που έζησαν το περιστατικό.

Τραυματισμός για γνωστή τραγουδίστρια! Η δήλωση με "σπασμένη" φωνή - «Κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο»!

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Τον Μάρτιο μία ντραγκ κουίν βρέθηκε σε ένα από τα show της, την πλησίασε και άρχισε να την σπρώχνει. Η Ρος έσπρωξε το χέρι και επίπληξε την θαυμάστρια μέχρι να παρέμβει η ασφάλειά της και να την απομακρύνει.

Τότε η σούπερ σταρ δήλωσε ότι όλα οφείλονται στο ποτό, λέγοντας: «Ο μεγάλος ενθουσιασμός που τροφοδοτείται από την σαμπάνια, είναι ένας τοξικός συνδυασμός».