Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε η εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη"! Τι συνέβη;

Μας ξάφνιασε όλους!

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε η εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν
News 15.11.2019 14:47

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε και η παρουσιάστρια ήταν "άφαντη". Τι συνέβη και έκανε την έναρξη εντελώς διαφορετικά από άλλες φορές;

Αφού έπεσαν οι τίτλοι της εκπομπής, αντί να δούμε την Ελένη στο πλατό, είδαμε ένα Χριστουγεννιάτικο βίντεο - αφιέρωμα.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Χαμογελούν ξανά μετά την καταστροφή του ξενοδοχείου τους! Η επίσημη ανακοίνωση...

Αφού το βίντεο προβλήθηκα και έφτασε στο τέλος του, η Ελένη Μενεγάκη φαινόταν ανήσυχη πάντα όμως με το χαμόγελο στο πρόσωπο της και έφτιαχνε το μικρόφωνο της.

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι κάτι συνέβη και καθυστέρησε να πάει στο στούντιο.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη: Γέμισε με δώρα τον γιο της! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

Γέμισε με δώρα η κλασική χαζομαμά, Ελένη Μενεγάκη, τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, εξαιτίας των γενεθλίων του φυσικά! Τα ψώνια και το χαρτζιλίκι...

Είναι ο πρωτότοκός της, η αδυναμία της, το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, ο στοργικός αδερφός και τώρα που ο γιος της Άγγελος είναι πια 17 χρόνων έγινε ο έμπιστός της, ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τα πάντα και που παρά την ηλικία του η γνώμη του θα μετρήσει για εκείνη και θα την υπολογίσει. Από τότε που μεγάλωσε και την έφτασε στο ύψος φωτογραφίζονται πάντα αγκαλιά στις βόλτες τους, στις διακοπές τους, στα παιχνίδια που κάνουν, ανεβάζοντας selfies.

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό φιλί στη μητέρα του που έφερε... βροχή αντιδράσεων!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Την περασμένη εβδομάδα που ο γιoς της είχε τη γιορτή του, εκείνη από το πρωί δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Του έδωσε την πρώτη ευχή πριν πάει στο σχολείο του και η συγκίνησή της σε όλη τη διάρκεια της μέρας ήταν εμφανής. «Σήμερα γιορτάζει ο γιόκας μου, ο αγαπημένος μου, ο γλυκός μου, γιορτάζει το παιδί μου», είπε η Ελένη στον αέρα της εκπομπής της και περίμενε μέχρι την ώρα που θα τον έβλεπε για να γιορτάσουν μαζί. Το απόγευμα εκείνης της μέρας, παρά το γεγονός ότι ο Άγγελος ως τελειόφοιτος του Λυκείου έχει αρκετές υποχρεώσεις με το διάβασμα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της μαμάς του και να πάνε μαζί για ψώνια για να του πάρει το δώρο-έκπληξη που του ετοίμαζε και ό,τι άλλο εκείνος επιθυμούσε. Ρούχα και ηλεκτρονικά προτιμήθηκαν από τη μαμά και φυσικά το γνωστό χαρτζιλίκι που δίνουν όλοι οι γονείς τέτοια μέρα, για να διασκεδάσει στη συνέχεια ο Άγγελος με τους φίλους του.

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια γιου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της! "Έσκασε" τώρα...

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε χαμπάρι τους φωτογράφους να την τραβάνε κι έκανε το απίστευτο! Η κίνηση που τους «πάγωσε» όλους!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr 

Share