Ραγδαίες εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Όσα έγιναν στη Δίκη!

Ραγδαίες εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Σε αίθουσα του δικαστηρίου της Ευελπίδων εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο της τηλεόρασης.

Η διαδικασία έγινε στις 12.15 κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας. Παρόντες ήταν η σκηνοθέτης και ο σύζυγός της. Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να μην την προσβάλουν και να μην την επισκέπτονται στον χώρο εργασίας της.

Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή θα βγει τη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας κ. Γιώργος Κακουλάκης δήλωσε ότι η εντολέας του δέχεται μπούλινγκ από το ζευγάρι κι ότι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμΗση για όσα έχουν ακουστεί δημοσίως για την εντολέα του. Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Από την πλευρά της η δικηγόρος του ζευγαριού κ. Αριάδνη Νούκα δήλωσε στο protothema.gr: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και περιμένουμε την απόφαση τη Δευτέρα».

Πηγή: protothema.gr

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο και η απόφαση της ΕΡΤ είναι «βόμβα» για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή.

Ο διευθυντής και οι σύμβουλοι του σταθμού, εξέτασαν με προσοχή τις καταγγελίες εις βάρος της, την βασιμότητα τους σε συνδυασμό με τη μηνυτήρια αναφορά εις που κατέθεσε η απατημένη σύζυγος και σκηνοθέτρια για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό.

Έτσι, πήραν την απόφαση να της ζητήσουν να αποχωρήσει από την εκπομπή που παρουσίαζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, όχι μόνιμα, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Βέβαια, ακούγεται έντονα και η απόλυση της. Μάλιστα, ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά προκειμένου να αντικατασταθεί από άλλη συνάδελφο της στην εκπομπή.

Όσον αφορά τον κάμεραμαν, έχει καταθέσει προφορικά στον διευθυντή του καναλιού την παραίτηση του.