Χριστίνα Μπόμπα: Ντυμένη στα λευκά και το... αποκαλυπτικό σακάκι της! Τα είδαμε όλα...

Είναι μπόμπα η... Μπόμπα!

Χριστίνα Μπόμπα: Ντυμένη στα λευκά και το... αποκαλυπτικό σακάκι της! Τα είδαμε όλα...

Η Χριστίνα Μπόμπα ντυμένη στα λευκά με το... αποκαλυπτικό σακάκι της μας άφησε και τα είδαμε όλα!

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και παρουσιάστρια του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, «The Voice» είναι μία από τις πιο όμορφε παρουσίες της ελληνικής showbiz!

Η ίδια είναι έτοιμη να παρακολουθήσει σε λίγη ώρα το σόου που ξεκινάει και μας δείχνει την εμφάνιση της και ειλικρινά αυτή τη φορά τα είδαμε όλα...

Φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με βαθύ ντεκολτέ και από μέσα φόρεσε ένα δαντελένιο top τύπου σουτιέν και ήταν πιο «καυτή» από κάθε άλλη φορά!

Χριστίνα Μπόμπα: Δάκρυα ευτυχίας στα μάτια της! Περήφανος ο Σάκης Τανιμανίδης....

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με το μπουρνούζι και "ρίχνει" το Instagram!

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε για μία ακόμη φορά τον τρόπο για να εντυπωσιάσει! Ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της και "ρίχνει" το Instagram!

Αυτό το κορίτσι μας "έκλεψε" την καρδιά από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε και όχι άδικα! Πέρα από τη μοναδική της ομορφιά, η Χριστίνα Μπόμπα εκπέμπει ένα υπέροχο vibe και έτσι πολύ απλά δε γίνεται να μην την αγαπήσεις!

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πιο chic εμφάνιση της! Την «πρόδωσε» στο Instagram!

Κάθε της δημοσίευση στο Instagram είναι ικανή να προκαλέσει πανικό, κάτι που έγινε χθες το πρωί όταν ανέβασε ένα εκρηκτικό στόρι για να ευχηθεί καλημέρα σε όλους της τους followers. Πόζαρε στον καναπέ της με το μπουρνούζι της και ο κόσμος των social media... υποκλίθηκε!

μπόμπα μπουρνούζι

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η πιο chic εμφάνιση της! Την «πρόδωσε» στο Instagram!

Αυτή είναι η πιο chic εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στο «The Voice». Την «πρόδωσε» στο Instagram πριν την δούμε στην τηλεόραση.

Η ίδια, έχει αποσπάσει καλές κριτικές για τον ρόλο της παρουσιάστρια, ενώ μέρα με την μέρα το βρίσκει όλο και περισσότερο on camera.

Λίγο πριν την δούμε στο γυαλί η Χριστίνα Μπόμπα «πρόδωσε» την πιο chic μέχρι σήμερα εμφάνιση της στο παιχνίδι.

Με ένα υπέροχο black and white look και τα μαλλιά της με χωρίστρα στο πλάι να αναδεικνύουν τις γωνίες τους προσώπου της, πρόκειται να τους "τρελάνει" όλους.

Χριστίνα Μπόμπα εμφάνιση