Γαστεράτου - Μιλλούση: Τι κοινό μοιράζονται οι δυο νεαρές μανούλες;

Το μυστικό που τις "ενώνει"!

Γαστεράτου - Μιλλούση: Τι κοινό μοιράζονται οι δυο νεαρές μανούλες;

Τι κοινό μοιράζονται οι δυο νεαρές μανούλες; Μαντώ Γαστεράτου και Βασιλική Μιλλούση διανύουν τις ωραιότερες στιγμές με τη μια να ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και την άλλη να κλείνει δυο βδομάδες με το πρώτο νεογέννητο παιδί της.

Οι δυο τους όμως έχουν ένα κοινό που δεν θα το περιμένατε!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το Instagram παραληρεί!

Και αυτό το κοινό έχει να κάνει με το υπνοδωμάτιο των μικρών τους "αγγέλων", μιας και όπως φαίνεται οι δυο μανούλες έχουν το ίδιο γούστο. Και οι δυο έχουν αγοράσει το ίδιο διακοσμητικό πάνω από τις κούνιες τους!

Δείτε και μόνες σας.

Βασιλική Μιλλούση: Πως χάνει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Η Βασιλική Μιλλούση μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό την καθημερινή της γυμναστική μετά την πρώτη της γέννα! Μάθετε ποιος είναι ο τρόπος που έχασε γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Η γυμνάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτήν την περίοδο με τον ερχομό του μικρού της "αγγέλου", ωστόσο αυτό δεν την έχει κάνει να ξεχάσει την άλλη της αγάπη... το γυμναστήριο!

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά την γέννα!

Η ίδια ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία δείχνοντας το κορμί της μια βδομάδα σχεδόν μετά τη γέννα, καθώς και το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Όπως ανέφερε και στο τελευταίο της ποστ και θηλάζει, αλλά και προσέχει. Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία που δείχνει τι τρώει. Όπως φαίνεται κύριο λόγο στο πιάτο της έχουν το μαύρο ψωμί, το αβοκάντο και τα μαρούλια. Το αβοκάντο για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι πηγή φυλλικού οξέους, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, περιέχει βιταμίνες B1, B2, B5, B6, C, E, και Κ, ρυθμίζει τη χοληστερίνη και το ζάχαρο ενώ είναι πλούσια πηγή σιδήρου.

Μιλλούση διατροφή

Μαντώ Γαστεράτου: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας έδειξε το δωμάτιο του γιου της! Αυτό το χρώμα επικρατεί!

Η Μαντώ Γαστεράτου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας έδειξε το δωμάτιο του γιου της. Το χρώμα που επικρατεί είναι το γαλάζιο.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της πρίγκιπα που θα την γεμίσει αγάπη και χαμόγελα.

Μπορεί οι υποχρεώσεις της να είναι πολλές, όμως "έκλεψε" χρόνο για τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου για τον μικρό Γιώργο, όπως θα τον ονομάσει.

Λευκό, γκρι, σκούρο πράσινο και γαλάζιο τα χρώματα των επίπλων και των διακοσμητικών που επέλεξε η συνεργάτιδα. Η Μαντώ Γαστεράτου μας έδειξε τις αγαπημένες της γωνίες!

Μαντώ Γαστεράτου σπίτι

Μαντώ Γαστεράτου σπίτι

Μαντώ Γαστεράτου σπίτι