Αθηνά Οικονομάκου: Σε κατάσταση πανικού! Τι είδε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ανατριχιάζει η εικόνα!

Αθηνά Οικονομάκου: Σε κατάσταση πανικού! Τι είδε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η Αθηνά Οικονομάκου σε κατάσταση πανικού! Τι είδε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί; Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory, όπου βρισκόταν σε κατάσταση πανικού.

Ο λόγος είναι ότι η πολύ καλή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη στην σειρά που πρωταγωνιστεί, «Έρωτας Μετά» τελικά δεν είναι νεκρή, όπως όλοι νόμιζαν!

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία που απεικονίζεται η «Άννα Μακρίδη» χτυπημένη, αλλά ζωντανή. Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της μαζί μας και έγραψε με μεγάλα γράμματα «ΖΕΙ ΖΕΙ ΖΕΙ».

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο:

Αθηνά Οικονομάκου ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά

Αθηνά Οικονομάκου: Ντυμένη στα λευκά τρέχει να «ξεφύγει» από τον Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ντυμένη στα λευκά και τρέχει για να «ξεφύγει» από τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και με τον ερχομομό του γιου τους, Μάξιμο, δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή! Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία που είναι και οι δυο τους ντυμένοι στα λευκά και στα πρόσωπά τους φαίνεται να έχουν μια παιδικότητα και σα να παίζουν κυνηγητό η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να «ξεφύγει» από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, είσαι ο καλύτερος! Σε αγαπάμε…».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα και την κοίταγαν όλοι...

Η ηθοποιός την Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα, της θεατρικής παράστασης, «Του Κουτρούλη ο γάμος». Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου, εντυπωσίασε τους πάντες με το κόκκινο κολάν της και το φλοράλ πουκάμισό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου, στήριξε εμπράκτως την φίλη της, Ευγενία Σαμαρά, όπου πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα! Δείτε το απόλυτο look που μας ενθουσίασε:

Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτά τα sneakers της τα πόδια σου θα δείχνουν 2 μέτρα! Κάνουν μόνο 65 ευρώ...

Αθηνά Οικονομάκου κολάνΑθηνά Οικονομάκου σε πρεμιέρα