Κατερίνα Στικούδη: Η αναφορά της στο παρελθόν! «Όταν έφυγε από την ζωή...»!

«Δεν περίμενα ποτέ...»!

Κατερίνα Στικούδη: Η αναφορά της στο παρελθόν! «Όταν έφυγε από την ζωή...»!

Η Κατερίνα Στικούδη με μια αναφορά της στο παρελθόν μίλησε για ένα φλέγον ζήτημα και είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έφυγε από την ζωή...»!

Η γνωστή καλλονή τραγουδίστρια με μια δημοσίευση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να δώσει την απάντηση της σε όσους σχολιάζουν αυτά που είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της!

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με τη βέρα της και αποκάλυψε το λόγο που δεν την φοράει.

Αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν τα σχόλια σε διάφορες μεσημερινές εκπομπές και μη!

Έτσι λοιπόν θέλοντας να απαντήσει σε όλα αυτά τα σχόλια αναφέρθηκε στην γιαγιά της απ' όπου και έχει πάρει την βέρα της και έκλεισε κάποια στόματα!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου ... Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια .... σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφερει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει !καλο Σαβκο σε όλους !!@djrico99».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κατερίνα Στικούδη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Οι γιορτές πλησιάζουν, και η Κατερίνας Στικούδη! Η σταρ έχει δηλώσει πόσο πολύ αγαπάει τις γιορτές, για αυτό μάλιστα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Η ίδια ανέβασε πρόσφατα την πιο γιορτινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το στολισμένο της δέντρο!

Κατερίνα Στικούδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε τη βέρα στο χέρι της σχεδόν ποτέ!

Δεν είναι η μόνη άλλωστε, μιας και αρκετοί διάσημοι της showbiz έχουν βάλει τα γιορτινά τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει με "hot" εμφάνιση μπροστά από το δέντρο της, και μας λέει, "Εγώ το στόλισα νωρίς φέτος να το ευχαριστηθώ!! Και θα πω με χαρά Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι ας είναι νωρίς".