Σίσσυ Χρηστίδου: Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπό της! «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό...»!

Ανατριχιαστική περιγραφή!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπό της! «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό...»!

Ο τρόμος αντανακλά στο πρόσωπο της Σίσσυς Χρηστίδου που μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Αναστατώθηκα ήταν ότι πιο τρομακτικό...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μέχρι το Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ με τον μεγάλο της γιο, τον Φίλιππο και το ζεύγος Βασάλο-Βαλαβάνη.

Εκεί, η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε μια εφιαλτική ημέρα καθώς άκουσε τις σειρήνες πόλεμου και τότε βίωσε ίσως την πιο τρομακτική ημέρα της ζωής της...

Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από instastories και είπε χαρακτηριστικά:

«Ακούσαμε σειρήνες πολέμου όταν ξυπνήσαμε. Ήταν αρκετά τρομακτικό και αναστατωθήκαμε. Φύγαμε για Ιερουσαλήμ και πετούσαν αεροπλάνα από πάνω. Απ' ότι άκουσα γίνονταν επεισόδια και εκεί, δηλαδή προσπάθειες για εκτόξευση ρουκετών. Γενικά όμως επικρατούσε ηρεμία στους δρόμους πέρα από τις σειρήνες το πρωί που πρέπει να έγινε κάτι αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο.

Τώρα είμαστε πάλι στο Τελ Αβίβ και φεύγουμε το απόγευμα. Το ξενοδοχείο άφησε σημείωμα που έλεγε ότι αν ξανά ακούσουμε σειρήνες πολέμου θα πρέπει να κατέβουμε στο -1 που είναι το καταφύγιο τους. Ήταν ότι πιο τρομακτικό έχω ζήσει...». Σίσσυ Χρηστίδου: Είδαμε το σπίτι της στην Πεντέλη και μας... έπεσε το σαγόνι! Έχει κήπο με γκαζόν!

Ευτυχώς όμως η κατάληξη για την παρουσιάστρια ήταν ευχάριστη, αφού γύρισαν όλοι σώοι και αβλαβείς.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε τον απόλυτο τρόμο με τον γιο της! Το σημείωμα που βρήκε στο δωμάτιο της!

Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες πήγε ένα ταξίδι με τον μεγάλο της γιο και το ζεύγος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ.

Οι μέρες κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένα πρωί ξύπνησαν πανικόβλητοι, αφού άκουσε σειρήνες πολέμου! Η Σίσσυ Χρηστίδου φοβήθηκε πολύ όπως ήταν λογικό και μαζί με τον γιο της και το φιλικό της ζευγάρι έφυγαν για Ιερουσαλήμ.

Εκεί όμως τα πράγματα ήταν τα ίδια και ακόμη χειρότερα, αφού από πάνω τους πετούσαν πολεμικά αεροπλάνα και η κατάσταση τους τρόμαξε ακόμη πιο πολύ. Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό σίγουρα δεν είναι το σπίτι της! Η θέα από το δωμάτιο θα σας «μαγέψει»!

Ευτυχώς για εκείνους το ίδιο απόγευμα πετούσαν για Αθήνα και μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ένα σημείωμα που έγραφε πως σε περίπτωση που ξανά ακουστούν οι σειρήνες θα πρέπει να κατέβουν στο -1 όπου και βρίσκεται το καταφύγιο του ξενοδοχείου.

Δείτε το σημείωμα:

Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάστρια γιος

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήσου.... Είσαι ασφαλής για την ώρα»! Η ανατριχιαστική ανάρτηση για το παιδί της!

Η ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για το παιδί της! «Κοιμήσου.... Είσαι ασφαλής για την ώρα» γράφει μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια, βρισκόταν στο Ισραήλ μαζί με τον ένα της γιο και το ζεύγος Βαλαβάνη - Βασάλου, γυρνώντας πλέον ασφαλής στην Αθήνα, ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα, θέλοντας να περιγράψει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

«Γυρνώντας στην Ελλάδα, στο σπιτάκι μου, καθησυχασμένη και ασφαλής, επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει τύψεις. (Αφού φυσικά σιγουρεύτηκα ότι δεν κινδυνεύει το παιδί μου και εγώ πια, άπλωσα τα πόδια μου στο τραπεζάκι του σαλονιού, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.. Μμμ... εξαιρετικό!) Τι λέγαμε;

Α ναι! Τύψεις.. για το είδος στο οποίο ανήκω. Το ανθρώπινο. Και θλίψη για τον όμορφο τόπο που άφησα πίσω μου, τρομοκρατημένο απέναντι στη φωτιά του μίσους... (Ας μην θυμηθώ τους γείτονες του, τριγύρω, που καίγονται από καιρό. Άπαπα νυχτιάτικα...)
Τι μας συμβαίνει; Τι το αρχίζει όλο αυτό και τι θα μπορούσε να το πάψει..; Ποιος το διαλέγει; Πέρα από πεποιθήσεις, κληρονομιές και σύνορα... Πως ξεκινάει τόσο μίσος την ύπαρξη του;

Πως πραγματικά γεννιέται η ασυνειδητότητα του να αφαιρείς μια ζωή... δύο, τρεις, χιλιάδες ζωές...

Και εκεί, μέσα από την ασφάλεια της ειρηνικής άνεσης που μου προσφέρει η χώρα στην οποία είχα την τύχη να γεννηθώ, για άλλη μια φορά δεν έκανα απολύτως τίποτα και άλλαξα πλευρό. Και σκέφτηκα για λίγο -για ένα μόνο λεπτό- πως ίσως από όλους αυτούς τους ατρόμητους ηγέτες, τους θυμωμένους τρομοκράτες, τους φοβισμένους ρατσιστές και τους ορκισμένους εκδικητές- πιο πολύ φταίω εγώ. Και το ηχηρό μου τίποτα... «Και τι να κάνεις δηλαδή;» θα μου πεις...

Ναι μωρέ.. κ γώ αυτό μου είπα... Καληνύχτα Ελλάδα. Κοιμήσου. Είσαι ασφαλής για την ώρα..

Τουλάχιστον από αυτό το είδος του μίσους.. γιατί από άλλα έχεις και εσύ μπόλικο...
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά μέσα στα ζεστά μας παπλωματάκια...» έγραψε στην λεζάντα! Ιδού: