Κατερίνα Καινούριου: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Με αυστηρό πολύ κοντό μαλλί και διαπεραστικό βλέμμα!

«Τρέλανε» κόσμο!

Κατερίνα Καινούριου: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Με αυστηρό πολύ κοντό μαλλί και διαπεραστικό βλέμμα!

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Με αυστηρό πολύ κοντό μαλλί και διαπεραστικό βλέμμα!

Η γνωστή παρουσιάστρια μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Open και την πρωινή εκπομπή της «Ευτυχείτε».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που μας καθήλωσε!

Την είδαμε με αυστηρό πολύ κοντό μαλλί και με ένα βλέμμα που μας διαπέρασε κυριολεκτικά! Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες και πιστεύουμε πως αυτό το look της ταιριάζει απόλυτα. Κατερίνα Καινούργιου: Θα πάθεις «εγκεφαλικό» με την έκπληξη που ετοίμασε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Δείτε την φωτογραφία...

Φυσικά και δεν κούρεψε τα μαλλιά της τόσο κοντό, αφού είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπάει τα μακριά ξανθά μαλλιά της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Καινούργιου: Το σταυροπόδι της "τρελανε" κόσμο! Δεν μπορούσε να αναδείξει πιο τέλεια το φόρεμα της!

Το σταυροπόδι της Κατερίνας Καινούργιου "τρέλανε" κόσμο και δεν θα μπορούσε να αναδείξει πιο τέλεια το φόρεμα που φορούσε.

Η παρουσιάστρια καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εμφανίσεις που κάνει στην πρωινή εκπομπή της και τα likes πέφτουν βροχή.

Χθες, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα σμαραγδί μίνι φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρα χοντροκομμένα πέδιλα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της, και "τρέλανε" κόσμο με το σταυροπόδι της, μιας και έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο διατηρεί με καθημερινή γυμναστική.

Κατερίνα Καινούργιου σταυροπόδι φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα την έκανε! Την κοίταζαν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή! Την κοίταζαν όλοι και είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Αυτή την εμφάνιση, μόνο αυτή θα την έκανε!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και σίγουρα δε μας απογοήτευσε στην εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας. Απαστράπτουσα η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της με το δικό της μοναδικό τρόπο!

Κατερίνα Καινούργιου: Το φόρεμα της έρχεται από άλλη διάσταση! Το φόρεσε και έπαθαν όλες πλάκα!

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην επίδειξη του Mi-Ro με ένα εντυπωσιακό τοπ με στρας και διαφάνεια ενώ το συνδύασε με μία μαύρη στενή φούστα η οποία κάθε άλλο παρά απλή δεν ήταν, αφού τη στόλιζε ένας εντυπωσιακός φιόγκος. Το σύνολό της απογειώθηκε με μαύρο διχτυωτό καλσόν και ψηλά μαύρα πέδιλα, ενώ την παράσταση έκλεψε και το τζάκετ της.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση