Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγος του «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει την αλήθεια για την υγεία του!

«Ακολουθούμε την...»!

Μίκαελ Σουμάχερ: Η σύζυγος του «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει την αλήθεια για την υγεία του!

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει την αλήθεια για την υγεία του!

Σχεδόν έξι χρόνια μετά από το φρικτό ατύχημα του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις κυκλοφόρησαν νέα που κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Willi Weber, ο οποίος μίλησε σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ και δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έλυσε τη σιωπή της μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην μάνατζερ του θρύλου της Formula 1, Willi Weber.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Ο σύζυγός μου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον βοηθήσουμε».

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκινεί η γυναίκα του! «Θελω να σας πω....»

Η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ συγκινεί με τις δηλώσεις της για το σύζυγό της! «Θέλω να σας πω...»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα Σουμάχερ, η οποία δε συνηθίζει να σπάει τη σιωπή της. Η συνέντευξη έγινε μαζί με την κόρη της Τζίνα και μέσα από αυτή οι δύο γυναίκες μίλησαν τόσο για τη ζωή τους με τον πολυνίκη οδηγό όσο και για το χόμπι που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει ο γιατρός του! «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν οι δύο κυρίες, όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από άλογα μιας και οι δύο έχουν μεγάλο πάθος με την ιππασία. Η Κορίνα Σουμάχερ τόνισε πως ο σύζυγός της στήριξε και τις δύο πάρα πολύ στο χόμπι τους και γι΄αυτό του είναι ευγνώμων, «Δεν ξεχνώ, σε ποιον το χρωστάω αυτό εδώ. Και αυτός είναι ο άνδρας μου Μίκαελ» ήταν τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Κορίνα Σουμάχερ είπε:

«Όταν μου είπε ο άνδρας μου, ότι η Τζίνα θα γίνει μια μέρα πολύ καλύτερη από εμένα, δεν ενθουσιάστηκα οπωσδήποτε. Σκέφτηκα: ‘’Πώς του ήρθε αυτό; Ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο με άλογα, προσπαθώ να μάθω τα πάντα’’. Τότε μου είπε: ‘’Είσαι υπερβολικά καλή. Η Τζίνα δίνει επίσης τα πάντα για τα άλογα, όμως είναι και σε θέση να πει όχι και να παρέμβει.’’ Με εμένα είναι τα πράγματα κάπως έτσι. Μετά από δύο τρεις κύκλους ιππασίας σκέφτομαι: ‘’Τώρα δούλεψε το άλογό μου τόσο πολύ, είναι αρκετά. Τζίνα, εσύ το κάνεις σωστά, έχεις ένα καλό μέτρο.’’ Αυτό το είχε διαπιστώσει ο Μίκαελ, όταν ήταν ήδη η Τζίνα μόλις έντεκα ετών. Και είναι αλήθεια. Είναι πλέον πολύ καλύτερη από εμένα».

Από τη μεριά του και ο κορυφαίος οδηγός Formula είχε σχολιάσει το χόμπι της συζύγου του λέγοντας: «Θέλω να ανταποδώσω κάτι με αυτόν τον τρόπο στην Κορίνα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχε αναλάβει αυτή τα πάντα στο σπίτι».