Βίκυ Κάβουρα: Νέα εμφάνιση με τον κούκλο σύντοφό της! Οι αγκαλιές τράβηξαν τα βλέμματα...

Είναι... full in love!

Βίκυ Κάβουρα: Νέα εμφάνιση με τον κούκλο σύντοφό της! Οι αγκαλιές τράβηξαν τα βλέμματα...

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μία νέα εμφάνιση με τον κούκλο σύντροφό της στη Γλυφάδα! Οι αγκαλιές τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα!

Η ηθοποιός έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή της και δεν φοβάται να το δείξει! Η ξανθιά καλλονή περπάτησε στους δρόμους της Γλυφάδας μαζί με τον Γιώργο Βίγγο και ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr τους συνέλαβε!

Βίκυ Κάβουρα: Αψεγάδιαστοι κοιλιακοί χωρίς ρετούς! Δείτε τις φωτογραφίες κατευθείαν από παραλία της Μυκόνου!

Οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό κι έτσι βγήκαν βόλτα για ψώνια το πρωί του Σαββάτου χωρίς να κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους!

Κάβουρα σύντροφος
Βίκυ Κάβουρα σχέση

Βίκυ Κάβουρα: Δημόσια έξοδος με τον νέο της σύντροφο! Τον κοίταγε στα μάτια και έλιωνε!

Νέος έρωτας έχει μπει στην ζωή της Βίκυ Κάβουρα! Η σπάνια δημόσια έξοδος της ηθοποιού με τον σύντροφό της, έδειχνε πόσο ερωτευμένοι είναι! Η ίδια μάλιστα τον κοίταγε στα μάτια και έλιωνε!

Το ζευγάρι απόλαυσε το βραδινό τους ραντεβού στο Παλλάς!

Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες δηλώσεις για τον κούκλο σύντροφο της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, "εντόπισε" το ζευγαράκι σε τρυφερές στιγμές, με τους δυο τους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα χαμόγελά τους!

Βίκυ Κάβουρα δημόσια έξοδος

Η ηθοποιός φανερά χαρούμενη διάλεξε για το ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφό της να φορέσει ένα natural συνολάκι, συνδυάζοντας λευκό παντελόνι, με μπεζ τοπ και μπεζ παπούτσια. Για να κάνει ωστόσο την διαφορά, επέλεξε να συμπληρώσει το στυλ με μαύρο τσαντάκι και λίγο έντονο μακιγιάζ. τονίζοντας τα χείλη της.

Βίκυ Κάβουρα σύντροφος

Βίκυ Κάβουρα έξοδος

Όσο για τον σύντροφό της εκείνος αποφάσισε να "ακολουθήσει" την αγαπημένη του και να μείνει και αυτός στις ίδιες αποχρώσεις, συμπληρώνοντας το casual στυλ τους.

Βίκυ Κάβουρα: Αυτός είναι ο πολιτικός μηχανικός που της έκλεψε την καρδιά; Τους "τσάκωσαν" μαζί οι φωτογράφοι!

Αυτός είναι ο πολιτικός μηχανικός που έκλεψε την καρδιά της Βίκυς Κάβουρα; Τους "τσάκωσαν" μαζί οι φωτογράφοι κι έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Λένε πως η Μύκονος είναι καλύτερη τον Σεπτέμβρη, στο τέλος της τουριστικής σεζόν, όταν και οι περισσότεροι καλοκαιρινοί επισκέπτες έχουν επιστρέψει πια στην καθημερινότητά τους.

Βίκυ Κάβουρα: Αυτός είναι ο πολιτικός μηχανικός που της έκλεψε την καρδιά; Τους

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η Βίκυ Κάβουρα, που πρόσφατα έκανε εκεί τις τελευταίες καλοκαιρινές της εξορμήσεις και μάλιστα, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει σήμερα το YOU, δεν ήταν μόνη. Από την παρέα της ωστόσο ξεχώρισε ένας γοητευτικός μελαχρινός (στη φωτογραφία με την άσπρη μπλούζα), που φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Γιώργο Βίγγο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα και γιο της διευθύνουσας συμβούλου της Brainstorm, Ελένης Αντωνιάδου, με τον οποίο γύρισαν τα σοκάκια στα Ματογιάννια όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός μας φακός, αλλά και τις παραλίες. Οι συνεχόμενες κοινές εμφανίσεις τους είναι δείγμα πως αν μη τι άλλο κάνουν πολύ στενή παρέα, που ο χρόνος θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Τέσσερα χρόνια μόνη!

Σάββας Γκέντσογλου - Βίκυ Κάβουρα: Που και πως τους "έπιασε" στα πράσα η Ηλιάδη!

Βίκυ Κάβουρα: Αυτός είναι ο πολιτικός μηχανικός που της έκλεψε την καρδιά; Τους

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν γραφτεί για τη γοητευτική Βίκυ Κάβουρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια απ' όταν και χώρισε με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μόνο πέρσι τής χρέωσαν σχέσεις με τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ακόμα και με τον Γιώργο Λιάγκα, με τη Βίκυ να διαψεύδει γρήγορα τις όποιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και να κάνει χιούμορ, λέγοντας πως η προσωπική της ζωή είναι... ανύπαρκτη. Λέτε να αλλάξει σύντομα η κατάσταση;