Νίκος Μουτσινάς: Με μαύρα μακριά μαλλιά στο πλευρό της Ματίνας Νικολάου! Είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Στο δρόμο δεν θα τον καταλαβαίναμε!

Νίκος Μουτσινάς: Με μαύρα μακριά μαλλιά στο πλευρό της Ματίνας Νικολάου! Είναι ένας άλλος άνθρωπος!

Με μαύρα μακριά μαλλιά στο πλευρό της Ματίνας Νικολάου πόζαρε ο Νίκος Μουτσινάς. Δεν τον πήραμε χαμπάρι, καθώς είναι άλλος άνθρωπος.

Ο παρουσιαστής, έρχεται και πάλι στην σκηνή του θεάτρου με την παράσταση που αγαπήσαμε και έγινε viral, στην οποία και πρωταγωνιστούν επιτυχημένη ηθοποιού.

Ο λόγος για την «Βερβερίτσα», η οποία έρχεται και πάλι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Νίκο Μουτσινά και την Ματίνα Νικολάου στους ρόλους που λάτρεψε το κοινό.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του! Τους είδαμε μαζί με τη μητέρα του πριν πεθάνει και είναι ίδιοι!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους όπου πόζαρε με μαύρα μαλλιά και την Ματίνα Νικολάου στο πλευρό του.

Νίκος Μουτσινάς Ματίνα Νικολάου

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος με την Ματίνα Νικολάου; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Νίκου Μουτσινά και της Ματίνας Νικολάου! Ήρθε το τέλος; Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του κοινού αφού στο "Για την παρέα", η Βάνια έδινε την δική της πινελιά!

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε, όμως, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ματίνας Νικολάου, εκείνη και ο Νίκος διατηρούν φιλία χρόνων!

Τι συμβαίνει μετά το τέλος της εκπομπής

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, ο Νίκος βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις καθώς φέρεται πως τον πολιορκούν κάποια κανάλια, με πρώτο τον ΣΚΑΙ, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί!

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής όπου κι αν πάει θέλει να "μεταφερθεί" με όλους τους συντελεστές της ομάδας του μαζί!

Κι εδώ ξεκινάει άλλο θέμα αφού δεν είναι σίγουρο πως η επαγγελματική του σχέση στην τηλεόραση με την Ματίνα θα συνεχιστεί...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Ματίνα μετά την "ερμηνεία" της στην εκπομπή έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για projects κάποια στην τηλεόραση και κάποια για ρόλους σε θεατρικές σκηνές...

Ένα από αυτά είναι κάτι πολύ δυνατό και την έχει βάλει σε δίλημμα...

Τίποτα, όμως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, γιατί την κρατάει σε σκέψεις το γεγονός πως το κλίμα με το Νίκο Μουτσινά και τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν πολύ καλό, κι όπως αποκάλυψε σε κοντινό της πρόσωπο αυτό είναι κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό...

Ματίνα Νικολάου: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά μαζί με τον σύντροφό της!

Η Ματίνα Νικολάου, το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά, πόσταρε μία φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της!

Ευκαιρία μετά το τέλος της εκπομπής «Για την παρέα», να πάνε διακοπές!

Η Ματίνα Νικολάου έκανε και εκείνη τη διαφορά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OpenTV και τώρα είναι η ώρα για ξεκούραση!

Έτσι η ηθοποιός πήγε για διακοπές με τον σύντροφό της, ποστάροντας μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο instagram, δίπλα στη θάλασσα! Ωστόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα συνεχιστούν λόγω της παράστασης «Βερβερίτσα» και την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα.

Ματίνα Νικολάου: Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά μαζί με τον σύντροφό της!