Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και έγινε κουκλάρα! Τις είδαμε πλάι πλάι και μοιάζουν πολύ!

Απίστευτη ομοιότητα!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και έγινε κουκλάρα! Τις είδαμε πλάι πλάι και μοιάζουν πολύ!

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μεγάλωσε και έχει γίνει κουκλάρα. Την είδαμε πλάι πλάι με την μητέρα της και μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Τη Χριστιάνα με τον πρώτο της σύζυγό Τάκη Μπέτα, ενώ την Ανδριάννα που από το γάμο της με τον γνωστό πλαστικό Ανδρέα Φουστάνο.

Μπορεί, πρόσφατα να χώρισε από τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη, ωστόσο δεν χάνει το χαμόγελο της, καθώς έχει πολλά όμορφα πράγματα για να χαίρεται, όπως τα γενέθλια της κόρης της.

«Αστέρι μου ομορφο και μοναδικό να σε χαιρομαι…να είσαι ευτυχισμένη και γεμάτη υγεία..γελια και όμορφες στιγμές..τα χρόνια που έρχονται να είναι πολλά,καλά και να κατακτάς τις κορυφές σου ..να θυμάσαι πάντα ότι είσαι ένας φάρος φωτεινός που με βοήθησες να φτάσω έδω που είμαι γιατί μαζί σου ξεκίνησα αυτό το ταξίδι..και μπορείς να αγγίξεις όλα σου τα όνειρα… @bettak είσαι το φως μου» έγραψε η Νατάσα κάτω από την φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram.

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό! Που και με ποιον βρέθηκε!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τριαντάφυλλο Σερέτη. Που και με ποιον βρέθηκε ωστόσο;

Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Η ίδια επέλεξε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου και πήγε να δει τον Γιώργο Περρή. Πιο κομψή από ποτέ η Νατάσα Θεοδωρίδου μάγεψε τον φακό και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly, την "συνέλαβε" με ένα πολύ κομψό συνολάκι που τόνιζε την σιλουέτα της! Φρόντισε μάλιστα να συνδυάσει δερμάτινο παντελόνι της με το απόλυτο total black look! Μπλουζάκι και σακάκι.

Νατάσα Θεοδωρίδου χωρισμός

Η ίδια φρόντισε να κρατήσει το υπόλοιπο look της casual, φορώντας μαύρα μποτάκια και επιλέγοντας ένα πιο απλό - φρέσκο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της!

Η τραγουδίστρια "μαγνήτισε" τον φακό για ακόμη μια φορά με την βραδινή της έξοδο.

Νατάσα Θεοδωρίδου πρώτη εμφάνιση