Την «κοντή» από το «Παρά Πέντε» την θυμάστε; Σήμερα η αλλαγή της είναι αδιανόητη!

Και όμως έτσι είναι η εμφάνιση της πλέον!

Την «κοντή» από το «Παρά Πέντε» την θυμάστε; Σήμερα η αλλαγή της είναι αδιανόητη!

Την «κοντή» από το «Παρά Πέντε» την θυμάστε πως ήταν στην σειρά του Mega; Σήμερα η αλλαγή της είναι αδιανόητη.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Σωτήρη Καραμίντζα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την σειρά.

«Δεν μου έκανε κακό το γεγονός ότι ταυτίστηκα με το ρόλο της “κοντής”. Το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Μερικοί ντρέπονται να πουν τη λέξη “κοντή”, μου λένε “εσύ δεν έκανες την…” και λέω ναι, την κοντή στο Παρά Πέντε.

Κόκκινο Ποτάμι: Αδιανόητο! Το σπίτι του "Μίλτου" ήταν στην σειρά "Παρά 5" το σπίτι της...

Έβλεπα τη σειρά και περίμενα κι εγώ να δω ποια είναι η κοντή, μαζευόμασταν στο σπίτι και το βλέπαμε και αναρωτιόμασταν ποια θα είναι η κοντή. Και όταν με πήραν από το Mega τρελάθηκα, άρχισα να φωνάζω “όχι, δεν το πιστεύω”. Με έχει πιάσει μια γυναίκα στο δρόμο και μου είπε ότι έχει περάσει τα ίδια που μου έκανε η “Θεοπούλα” στη σειρά.

Μετά το Παρά Πέντε δεν δούλεψα γιατί έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Έχασα τρία χρόνια κι έπειτα ήρθε η κρίση. Άρχισα ψυχανάλυση γιατί δεν μπόρεσα να διαχειριστώ το ότι έμεινα εκτός», είπε η Κατερίνα Θεοχάρη.

Στο Παρά Πέντε: Ξανά μαζί ο «Σπύρος» και ο «Φώτης»! Η γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω!

Ο «Σπύρος» και «Φώτης» από το «Στο Παρά Πέντε» είναι ξανά μαζί! Δείτε εδώ τη γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «10 μικροί νέγροι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης Αργύρης Αγγέλου. Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς «Στο Παρά Πέντε» οι δύο φίλοι βρέθηκαν μαζί και ο φακός του YouWeekly τους τσάκωσε μαζί!

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτό είναι το trailer της θεατρικής του παράστασης!

Εκτός από τον Αργύρη Αγγέλου, στην παράσταση παίζουν και ο Άρης Λεμπεσόπουλος μαζί με τον Βασίλη Ευταξόπουλο, τη Γωγώ Μπρέμπου, τη Πολυξένη Μυλωνά και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρέινα Σ. Εσκενάζυ.

αγγέλου καπουτζίδης