Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η παρουσιάστρια!

Δείτε αναλυτικά...

Ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η παρουσιάστρια!

Αυτά είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο που έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

Μόνο ένα αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο στην αίτηση τπου κατέθεσε. Απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να στέλνει υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο ή στις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Ραγδαίες εξελίξεις με το ερωτικό σκάνδαλο στην ΕΡΤ! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από το δικαστήριο;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητούσε:

1. να απαγορευτεί η προσβολή της τιμής και υπόληψης της ενώπιον τρίτων και προς την ίδια καθώς και οι απειλές κατά της ζωής και της σωματικής της ακεραιότητας και της εργασίας της,

2. να απέχει το ζευγάρι από κάθε πράξη που θέτει σε κίνδυνο την εργασιακή της σχέση με το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής,

3. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να την προσεγγίζει απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Βουλής των Ελλήνων και σε απόσταση μικρότερη 100 μέτρων οπουδήποτε,

4. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να προσεγγίζει την κατοικία της σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων,


5. να καταδικαστεί το ζευγάρι σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και προσωπική κράτηση 6 μηνών για κάθε παραβίαση των διατάξεων της δικαστικής απόφασης.

Ευτυχείτε: Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά!

Οι πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου της ΕΡΤ μιλάνε για πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Ευτυχείτε"!

Σύμφωνα με την εκπομπή παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης μπήκε ανάμεσα σε ζευγάρι και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς χτύπησε την απατημένη σύζυγο!

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο! Η απόφαση «βόμβα» της ΕΡΤ!

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται διατηρούσε παράνομο δεσμό με cameraman από το κανάλι της Βουλής, ενώ η floor manager σύζυγός του ήταν και φίλη της.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τι συνέβη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, "Είναι μια άρρωστη, είναι μία διεφθαρμένη. Σε όποιο σπίτι και να μπει θα το διαλύσει… Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ. Είναι υπάλληλος και παρουσιάστρια της Βουλής! Ο άνδρας μου είναι στη Βουλή. Έχει υποβάλει την παραίτησή του και έχουν πέσει πάνω του να μην παραιτηθεί. Τον Δημήτρη τον πολιορκούσε από τον Μάρτιο, Απρίλιο για να φτάσει να κάνει ο Δημήτρης παιχνίδι μαζί της μέσα στον Σεπτέμβριο" δήλωσε η Σοφία.

Και ο Δημήτρης συμπλήρωσε "Προσπάθησε να με προσεγγίσει για να της αλλάξω το δημιουργικό της εκπομπής της… Άρχισε να πετάει δηλητήριο μέχρι να αποδομήσει τη γυναίκα μου και να μπει μες το μυαλό μου. Πίστευα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να μιλήσει και να πει δύο λόγια για κάποιον, ο οποίος επαγγελματικά μπορεί να σταθεί μες τη Βουλή. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε γιατί αυτή ήταν εμένα η ανάγκη μου, δεν είχα ανάγκη να πάω με τη συγκεκριμένη κυρία. Βρεθήκαμε στην οικία της, χτύπαγε η Σοφία να κατέβει κάτω, αυτή δεν κατέβαινε. Οπότε, αναγκάστηκα να της στείλω ένα sms, λέγοντάς της ότι με έχει διώξει η σύζυγός μου".

TAGS